- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Quadkan
csendes tag
Hali!
Lehet, hogy nem a megfelelő topicba írok, ezért előre is elnézést kérek.
Immár 3 éve vagyok T-Com előfizető. Az ADSL mellé egy D-Link DSL-360T modemet kaptam, ami eddig kifogástalanul tette a dolgát. Ám napokban furcsa dolgot vettem észre.
Torrentezés közben (utorrent 1.8.2), mikor a maximális sebességgel töltök le, akkor a modemen néha elalszik az Ethernet és néha a Status led. A letöltés viszont megy tovább. Ha szüneteltetem a letöltést (csökken a sebesség), akkor hirtelen újra felvillan és minden rendben van.Eddig még nem tapasztaltam hasonlót. Azt megszoktam, hogy letöltés közben az Ethernet led nagyon gyorsan villog, de elaludni soha nem szokott egészen eddig.
Mi lehet a probléma? Haldoklik a modem, vagy a hálókártya? Vagy csak a leddel van probléma, vagy az UTP kábellel?
Reset már megvolt, de nem segített.
A modem és a hálókártya drivere, firmware még az eredeti.Adatok:
internet: ADSL 8Mb/1Mb
UTP kábel: CAT 5e
modem: D-Link DSL 360T
P/N: DSL360THU.B3
HW Ver.: B3
FW Ver.: v1.00B02T01alaplap: ASUS A8N-E
LAN kártya: alaplapi
nVIDIA nForce4 (CK8-04) - LAN Controller (PHY: Marvell 88E1111/1115) PCILégyszi segítsetek, ha tudtok.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest