Aktív témák
-
sbálint
aktív tag
Asszem már megbeszéltük a kérdést úgyhogy zárható!
-
tierbatyo
senior tag
válasz
L|zsidoboz #35 üzenetére
Használj Alcohol 120%-t, abban 6 db-ot lehet, FantomCd-ben is be lehet állítani néhányat, meg asszem Nero-nak is van. Persze az kérdés, hogy Win mennyit enged összesen.
-
[pod]Diablo
őstag
nekem az lene a gondom hogy az egyik játékom isou-ja tönkre vágodott és felraktamajátékot és az az egy .exe fájl tönkre baszta a vinyomde sikerült megcsinálni ,
de az ijenek elkerülésének érdekében azt a szar isou-ot kilehet javítani valahogy ???elöre is kössz
-
corlagon
senior tag
válasz
L|zsidoboz #40 üzenetére
Ha a kód nem támgatja, akkor Peter Nortonnak sem fog menni 4-nél több, kivéve ha átírja a programot. Próbálkozz Alcohollal, csak az meg nem free.
-
sbálint
aktív tag
Na az első CD-t már megírtam!
A másodikat még mindig csimagolja! -
corlagon
senior tag
válasz
L|zsidoboz #35 üzenetére
Idézek a Daemon Tools FAQ-ból:
''Will DAEMON Tools ever support more than 4 drives?
1. No, never.''
---
Használj pl. alcoholt, az asszem tudja. -
sbálint
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #35 üzenetére
Jajó!
-
sbálint
aktív tag
Le tudnád írni magyarul, mert nem vagyok valami nagy angolso ilyen térenés az én Nero Burning Rom-mom magyar nyelvű!
-
sbálint
aktív tag
Ok!
Amúgy Nero Smart-ot meg CloneDVD-t használok! -
Certee
senior tag
válasz
L|zsidoboz #24 üzenetére
jobb egér >>> Virtual CD/DVD >>> Set number of devices >>> ott azt pipálod ki ahány meghajtót akarsz. Max 4-et lehet.
-
-
sbálint
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #24 üzenetére
Persze csak egy jó nagy ház kell, sok lemezmeghajtó!
Nameg sok lóvé! -
L|zsidoboz
őstag
Lehet valahogy 4-nél több meghajtót csinálni?
-
corlagon
senior tag
Annak semmi értelme nincsen. A bin/cue = lemezkép, egyenértékű egy cd-vel, csak a vinyódon van.
2 dolgot tehetsz vele:
- kiírod pl. neróval (burn image) cd-re, akkor megkapod az originál cd másolatát. Nincs lemezkép, nem kell Daemon, beteszed, megy.
- ha dvd-re írod ki, pl. könyvtárakba rakod a lemezképeket, és egyben, adat dvd-ként írod ki. Ilyenkor a dvd-n lemezképek lesznek, azokat mountolni kell a használathoz Daemonnal. -
Agostino
addikt
1. Bint nyitja meg, cue az az ami nem tom minek kell neki, de ha nincsen akkor sírni szokott utána
2. Benyomod az 1. cd-t, telepítesz, aztan a telepítő kéri a 2.-es cd-t, azt is odaadod neki, aztan ha kész a telepítés akkor a game ugyis sírni fog azért a cd-ért ami kell neki.
3.Igen.Ha ki akarod írni, ugy hogy autorun is legyen meg minden, akkor Nero, Cd másolás, és forrásnak a Damemon Tools meghajtóját adod meg neki.Ha csak adatnak akarod, akkor semmi xtra dolgod nincsen vele. -
sbálint
aktív tag
válasz
[pod]Diablo #14 üzenetére
Igen!
Ez így Ok!
És a többi kérdés? -
sbálint
aktív tag
Egyrészt: UP!!
Mástrész [pod]Diablo te mindehol megtalász? -
sbálint
aktív tag
Ok!
Ezt értem és ez így nagyon jó!
De még lenne pár kérdésem:
1.Ha van .bin is meg .cue is akkor melyiket indítsam el?
Mindkettőt?
2.Ha mondjuk ezek egy játék .bin-jei illetve .cue-iés a játék két Cd-s akkor előszőr az első Cd-ről nyitom meg a .bin-t meg a .cue akkor arról feltelepítem majd a másikkal játszom vagy mindkettőt el kell indítanom?
3.Ha ezeket a fájlokat kiírom egy CD/DVD-re és onnan nyitom meg daemon toolsal az úgy működi? -
deadguy
aktív tag
válasz
[pod]Diablo #9 üzenetére
de legalább a szándék megvót...
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #8 üzenetére
úgylátom ezzel egy picit elkéstem
-
[pod]Diablo
őstag
-
corlagon
senior tag
-
sbálint
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek a segítségét!!!
Még azt szertzném kérdezni, hogy ha ezt megcsinálom akkor a Deamon Tools
mit csinál ezekkel a fájlokkal??? -
drpele
senior tag
Felteszed a Daemon tools-t Bővebben: link , majd felteszed ezt: Bővebben: link
Ezután restart, majd jobbklikk a CD-Kép file-on és Daemon tools->Mount.
Ennyi. -
sbálint
aktív tag
Szóval mindig csak hallom, hogy a Daemon Toolsal csináld meg, de én nem értem hogy hogyan kell!
Itt egy példa:
Ltöltöttem valamit a netről ami cue-ba van.
Mit kell csinálnom vele?
Aktív témák
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest