- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Fedora Linux
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sweet.tv - internetes TV
- Family Link
- Synology NAS
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
-
IT café
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Polllen #81280 üzenetére
Ez a "ki dönti el, hogy milyen legyen a hangfelvétel" téma egy teljesen más téma, most nem idevaló.
"A jobb stúdiókban ott a jó technika és a jó szakember."
Erről szóltam, hogy a "jobb studió", "jó technika" "jó szakember" csak töredéke a működőknek. Lásd, amit mondtam, hogy a stúdiók döntő többségében kizárólag oszcilloszkópmérnökök által fejlesztett eszközök és hangmérnökök készítik a hangfelvételeket. Amiket "jobb studióként" tartasz számon, többségükben pocsékak. Emiatt (is) van jellemzően eleve égbekiáltó (egyébként mérésekben is megmutatkozó) hangminőségbeli különbség az úgynevezett audiophile studiók audiophile hangfelvételei és a szokványosak között - természetesen nem csak emiatt, de legeslegelsősorban emiatt.
-
kukulec
őstag
válasz
Polllen #81280 üzenetére
ahol az elac 403-at és a primare i22-t vettem, ott tartottunk egy elég hosszú hallgatózást. egy csomó mindent rendeltem, azok közül egy queen, metallica és sound of music, illetve egy tuba szólista cd-t bontottam ki és hallgattunk meg.
mind a négy igazán gyengén szólt az illető kétmillás rendszerén (később nálam otthon is). akkor kérdem én, hogy a stúdióban alkotók, akik még ehhez képest is sokkal drágább cuccokon ellenőrizhetik a végeredményt, mi a búst csinálnak? csodálkoznak azon, hogy haldoklik a cd, de a minőség nagyon gyatra. tavaly egyedül a dire straits album érte meg a beszerzések közül. csak az ember ilyenkor dühöng, hogy kidob több tízezret egy évben, de nincs minőség érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i5-4590 Processzor 4/4 MAG, 6M Cache, max 4X 3.70 GHz, Intel HD Graphics 4600, vPro
- Eladó egy Lenovo V510 laptop (Intel i5 2x3,1GHz/12GB/256SSD)
- ASUS PRIME H410M-K Alaplap
- Intel Core i5-4570 Processzor 4/4 MAG, 6M Cache, max 4X 3.60 GHz, Intel HD Graphics 4600, vPro
- Többnyire hűtőbordás 4 GB DDR3 modulok
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Apple TV eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest