- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proci985 #117417 üzenetére
Köszönöm szépen!
Itthon 350 ezer forint az r-820 - ból egy pár. Az új RP-8000 - nek pedig 414 ezer forint darabja.
Elég beteg. Persze így kicsit torz a kép, mert az r-820f utódja, az r-800f már 290 ezer forint/db, így már nem olyan nagy a különbség. Kérdés meddig lesz még kapható az r-820f. Az RP-280F jó ötlet, lehet jobb vétel lenne, mint a 820f. Érdekes, hogy még mindig kapni a 280f-et, 2016-os cucc.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
proci985 #117259 üzenetére
Igen, pár hónapja (?) ha jól emlékszem, itt is (de máshol is már a nagyobb fórumokon, ahol vagyok) felmerült, hogy az MQA tartalom néha 1:1 az eredetinek (mármint forrás fájl), néha pedig nem.. utóbbi esetben eleve más master-t vesznek, vagy remasterelnek benne és az okoz némi eltérést, amivel utána ki lehet húznia magát az embernek, hogy na ez MQA, ez minőség, ez igen. Dehogy az
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
proci985 #117250 üzenetére
Nekem életemben nem volt még ennyi, de olyan, mint amikor a takarómat lecserélem egy 10x akkorára és akárhogy csomagolom magam este töltöttkáposzta formációba és gyűröm magam alá, még mindig nem jön le a nyakamról, mert endless, végtelen, egyszerűen rengeteg van belőle. Ez fantasztikus érzés. Amúgy marha jó áron vettem, boltból sosem húztam volna be őket így egyben akkor sem, nemhogy ma (csak ránézek az árakra) + kontroller is (de az már volt). Kapott egy ZFS-t, ami nálam már vizsgázott, úgyhogy szerintem peace jó darabig, forrással már nincs gondom.
(Pi4 lesz, ugyanezen a NAS-on lesz a Roon Core is, aztán wifin szépen átlöki, ahogy illik).
Gondolkodtam nagy SSD-ken én is, de ott a sebességen kívül semmit nem nyerek (ja és zaj, nyilván). Amikor elkezdtem matekolni, omg. Annyiból az egész hifim meglenne, asztalos munkástul hangszóróstul mindenestül - nem kéne az oda beallokállt-félretett kis tőkécskét ellőni egy nyamvadt lejátszóra + sebesség nem kritikus, most olyan 500MB/s körül olvasok róla, seek sincs agyonverve (1 user használja, nincs konkurrens menet, nem egy iroda 100 alkalmazottja tépi a NAS-t), úgyhogy triviális volt a HDD-nél maradás. Ha publikus szerver lenne, bajban lennék, bizonyos ultrasűrű forgalmakat cache-ből letudna, de azért na, reszelne észnélkül).
-
-
fehér_ember
addikt
válasz
proci985 #117226 üzenetére
Lehet az lesz a vége hogy veszek egy fractal design hangszigetelt házat és átpakolok mindent abba.
Bár nem tudom hogy mennyit számít a hangszigetelés ha hárrafelé részben nyitott. Van ventillátorhely és venti is kifelé. Illetve a bővítőkártyák helyeinél is vannak rések + a befúvó ventiknél is részben nyitott (porszűrő van csak). Persze valamennyit biztos számít. -
fehér_ember
addikt
válasz
proci985 #117198 üzenetére
Ezt a mennyiséget nem fizeted meg ssd-ben. Amúgy az jól hangzik hogy valami lap alá, amit utána felragasztunk egy szivacsra, a szivacsot meg a pc házba vagy egy újabb lapra/lemezre amit aztán már be tudunk csavarozni a pc házba . Csak azt kell kitalálni/megtervezni hogy hogyan tudjuk majd utólag a lapjáról leszerelhetővé tenni a hdd-t, hogyan férjünk a rögzítő csavarjaihoz hozzá. De simán kivitelezhető.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
proci985 #116549 üzenetére
Most csak kammererre reagálnék, a többire úgyis felesleges. Kammerer valóban törölte magát. Csak éppen évekkel később (idén). Előbb permanens kitiltást kapott innen. De a ph fórum maradék részére száműzve is gyakran, irreális mértékben érte utol a moderáció. Ezt elégelte meg.
-
orbano
félisten
válasz
proci985 #116393 üzenetére
Ezért kérdeztem. Tudtommal van azért pár UDP-s megoldás még itt-ott, de a jelenlegi hálózati eszközökkel szerintem az sem nagyon lehet probléma.
Persze egy központi órajelgenerátorra kötött audiofil switch lineáris táppal és aranyozott SFTP aljzatokkal sosem árthatKöszi, tápban egy HDPLEX 400w DCDC lesz egyelőre egy dell tégla táppal. Ez utóbbi nem tudom milyen minőséget képvisel...
-
válasz
proci985 #58614 üzenetére
"oke, de az elektra az erre 2800 euro"
Az az új ára lehetett, most már csak használtban van.
"mondjuk ez a pack igy egesz jo?"
Én a centert és az állványosat nem hallottam, így összességében nem nyilvánítanék véleményt, de a DF-6 front nekem áráért tetszett. És való igaz, hogy még bejáratva sem volt. Egyébként akkor Arcam AVR250-em volt, azzal hallgattam.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
proci985 #58588 üzenetére
Pedig azt gondolná az ember, hogy helyben olcsóbb.
Dynavoice-ból amit már láttam, hogy többen dicsértek az pl. a Challenger M-65. De ez nem sokat jelent mondjuk, nekem személyes tapasztalatom nincs vele.
DF6-ot futólag hallottam Liszinél. Még nem volt bejáratva sem, de emlékeim szerint áráért "kellemes", viszonylag meleg hangot produkált. -
Tamoo
nagyúr
válasz
proci985 #58581 üzenetére
Ha már úgyis kint vagy, vehettél volna inkább Dynavoice szubot.
Én nem vennék ilyen "kis" frontot. Személy szerint sztereó zenéhez nem szeretek / nem szoktam szubot kapcsolni. Mozin megint más, ott ha thx ajánlás szerinti 80Hz-en vágod és nincs túl nagy térben, akkor nem lehet rossz ez sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest