- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- VPN topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
-
IT café
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Az asztalon nem nagyon van hely a 24" -es monitor és a két hangfal miatt. A földön mellette pláne nincs hely... egyik oldalon ott az ajtó, másik oldalon a tv állvány rajta a tv -vel. Esetleg magán a tv állványon elférne egy erősítő, de akkor egyrészt hangerő állításhoz nyújtózkodnom kéne vagy távirányítózni, ami nem kényelmes, másrészt a fejhallgató kimenet így nem megoldott. Szóval sajnos csak ezek a mini erősítők jöhetnek szóba. Hidd el én is szívesebben szólaltatnám meg őket egy normális cuccról.
blattida: Köszönöm a márkákat, ezekkel találkoztam is, szóval tudni fogok választani. A 10-20 W biztosan elég? Elvileg ezek a hangfalak 80 -asok... [link]
Bocs ha nagyon hülyeséget kérdeztem, teljesen kezdő vagyok még a témában
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest