- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Segítsetek kérlek, mert egy kicsit tropák már az idegeim.
Úgy 1,5 hete megleptem magam egy G4-es OLED-el és a régi 2.0-s HDMI kábelt használtam első körben. Voltak zöldes-rózsaszínes kis csíkok és egyéb jelenségek, amik néha felbukkantak fél másodpercekre játék közben. Átállítottam 1440p@120-ra és megszűntek. Legalábbis akkor azzal a kábellel. Azóta lecseréltem egy ütős [link] rendes 2.1-esre és első körben nagyon állatnak tűnt. Viszont sajnos azóta is néha teljesen random vagy egy csík vagy mondjuk fél képernyőt elfoglaló amorf alakzat felvillan szintén fél másodpercre. Szintén ez a tipik zöld-rózsaszín kombó. És sajnos nem csak játék alatt, hanem amikor fejhallgatóval PC-ről nézek filmet/sorit SDR-ben, akkor is megtörténik. Teljesen véletlenszerű. Van, hogy 20 perc alatt 2-szer, van hogy 3-4 órányi játék alatt egyszer sem. Próbáltam már mindent. Teljes RGB tartományra állítani NVIDIA vezérlőpultban 8-10-12 bpc. Próbáltam korlátozott Chroma 444-el. Azért nem kezdtem egyelőre tesztelgetni a HDMI 2-3-4 foglalatokat a tv-n, mert rohadt nehéz volt pontosan a falra tenni és a kábelcsatornát a helyére pattintani. Már arra is gondoltam, hogy rendelek egy ilyet [link] és megnézem így is csinálja-e. Kicsit el vagyok kenődve, mert itt van a jó kis tv és az esetek 99%-ban tökéletes kábelen minden de folyamatosan gyomoridegem van emiatt a hiba miatt. Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politikai mémek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- További aktív témák...
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- SAMSUNG FLIP (LH65WMBWBGCXEN) 165CM 4K SIGNALE SMART ÉRINTŐS MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest