Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Van egy Samsung UE50MU6102 TV-m, amelynek optical audio kimenete van es figyelmetlensegbol eloszor egy jack-es Microlab B77-et vettem.Majd egy FiiO D03K Taishan DAC segitsegel orvosoltam a problemat, ekkor jott az ujabb problema, miszerint igy a TV taviranyitojan keresztul nem lehetett hangerot allitani, csak a hangszoron, ami lassuk be, messze van a kenyelmes TV-zes kereteitol.
Ezt egy taviranyitos Edifier 2.0 R1800TIII hangfallal oldottam meg (Microlab B77-et a PC-mhez hasznalom azota), viszont azota alig hasznalom ki, mert plusz faradsag a plusz taviranyito (elkallodik, egyutt kell hordozni ide-oda) es sokkal nehezebbeb talalja el az infraja a hangfalat, igy az ido nagy reszeben inkabb a TV beepitett hangszoroja van hasznalva.
Emiatt tervezem, hogy megvalok az Edifiertol es a DAC-tol, es inkabb olyan hangszorot keresnek; amely terneszetesen jobb, mint a beepitett, kb hozza az Edifier szinvonalat es nem kell DAC, igy plusz taviranyito sem, hanem egyszeruen a TV taviranyitojaval legyen lehetoseg hangerot allitani.
Tudnatok erre valamit ajanlani? A keret 20-30k, lehetoleg ennyiert el tudnam adni az Edifiert es a DAC-ot.
Az optikai kabelem:
Hama Toslink optikai kábel, 1,5 m (Cikkszam: 175454)Jo lenne, ha ezt nem kene cserelni.
-
geckowize
őstag
#1650 BBéci: Értem. Nekem viszont számítana a 4K/UHD, mert én észreveszem a különbséget 50"-on 1080p és 2160p között.
#1651 Quetz: Úgy látom az aktív optikai HDMI kábel kb 10.000 Ft-tól indul, amennyit már nem adnék ki egy kábelért.
Ha nem lehet max. 5.000 Ft-ból megoldani, akkor inkább nézem tovább a 4K filmeket Serviio-val az 5 GHz-es WiFi-men és játszani a monitoromon játszok .
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Van egy PC-m egy GeForce GTX 1070-nel, amely HDMI 2.0b-t támogat, valamint van egy Samsung UE50MU6102 TV-m, amely HDMI 2.0-t (ARC, CEC) támogat.
A kettő között 6,5-7,0 méter távolság van, van értelme ilyen elrendezés mellett HDMI kábelt venni, vagy ez a távolság már túl hosszú?
Elsődlegesen online gamingre lenne használva, valamint filmnézésre is.
Ha ez a távolság még oké, hálás lennék ha tudna valaki megfelelő kábelt ajánlani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Sennheiser HD800S + High-end rendszer FÉLÁRON
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
- PHILIPS 55PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest