Új hozzászólás Aktív témák

• geckowize

őstag

Sziasztok,
    Van egy Samsung UE50MU6102 TV-m, amelynek optical audio kimenete van es figyelmetlensegbol eloszor egy jack-es Microlab B77-et vettem.

Majd egy FiiO D03K Taishan DAC segitsegel orvosoltam a problemat, ekkor jott az ujabb problema, miszerint igy a TV taviranyitojan keresztul nem lehetett hangerot allitani, csak a hangszoron, ami lassuk be, messze van a kenyelmes TV-zes kereteitol.

Ezt egy taviranyitos Edifier 2.0 R1800TIII hangfallal oldottam meg (Microlab B77-et a PC-mhez hasznalom azota), viszont azota alig hasznalom ki, mert plusz faradsag a plusz taviranyito (elkallodik, egyutt kell hordozni ide-oda) es sokkal nehezebbeb talalja el az infraja a hangfalat, igy az ido nagy reszeben inkabb a TV beepitett hangszoroja van hasznalva.

Emiatt tervezem, hogy megvalok az Edifiertol es a DAC-tol, es inkabb olyan hangszorot keresnek; amely terneszetesen jobb, mint a beepitett, kb hozza az Edifier szinvonalat es nem kell DAC, igy plusz taviranyito sem, hanem egyszeruen a TV taviranyitojaval legyen lehetoseg hangerot allitani.

Tudnatok erre valamit ajanlani? A keret 20-30k, lehetoleg ennyiert el tudnam adni az Edifiert es a DAC-ot.

Az optikai kabelem:
    Hama Toslink optikai kábel, 1,5 m (Cikkszam: 175454)

Jo lenne, ha ezt nem kene cserelni. :R

Új hozzászólás Aktív témák