- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz atirag #12505 üzenetére
Attól tartok, az Onkyo 507 nem ARC képes.
Ha az lenne, a tévé akkor is csak a saját tunerje illetve médialejátszója hangját adná ki 5.1-ben. Amit PC-ről kap, azt csak sztereóban.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Oldfighter
senior tag
-
Oldfighter
senior tag
válasz atirag #25604 üzenetére
Ezekhez a soundbarokhoz ha jól tudom van mélynyomó is, ami egyben tartalmazza a dekódereket is, tehát a forráskészülékre rögtön csatlakoztatható, kiváltva az AV erősítőket. A hangprojektort meg ugye a mélynyomóhoz kötöd.
Ezek a készülékek oda "jók" ( relatív fogalom) ahol nem lehet megoldani a hangfalak elhelyezését, de a hangvisszaadáshoz szabadon hagyott oldalfalak rendelkezésre állnak, tehát a bútorokkal zsúfolt szobát el lehet felejteni.Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
BBéci
legenda
válasz atirag #32725 üzenetére
Dolby Digital és DTS 5.1 megy rajta, több tévével próbáltam.
De csak a beépített tunerek és a médialejátszó hangjára vonatkozik.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Csabroncka
addikt
válasz atirag #33047 üzenetére
Érdemes ebben az esetben kiterjesztett asztalt használni. vagyis mind a TV és mind a pc natív felbontást fog kapni.
Nem Clone mód!Ebben az esetben (a képernyő beállításoknál) látnod kell, hogy a gép kiküldte a megfelelő felbontású és frissítésű jelet a TV-re (erősítőre).
Asztal jobb klikk/ képernyő beállítások....Ha ez mind megvan és még sincs kép, akkor user manual...
"in medias res"
-
gorbep
senior tag
válasz atirag #33062 üzenetére
Azért működik így, mert az erősítő a videó módban nem "eszköz" a PC számára. Ha a PC-t választod bemenetnek az AVR átköti a TV-re a PC felől érkező HDMI-t. A PC és a TV felépíti a linket, a PC-n megjelenik a TV mint megjelenítő eszköz. Ha az AVR-t DVD-re váltod, a link szétkapcsol, a PC -nek ez olyan, mintha kihúznád a kábelt... megszűnik a megjelenítő eszköz..... az asztal pedig ennek megfelelően állapotot vált....
Remélem érthetőre sikeredett.....
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
Dorian
félisten
válasz atirag #37657 üzenetére
Nekem régebben csinált néhányszor ilyent, de nem kifejezetten egy az egyik hangdoboznál és volt, hogy a sokadik mérési ponton. Kicsit idegölő volt, amikor a 7. mérési pont után lehetett elölről kezdeni... Én akkor a mikrofon bemenő vezetékének az érintkezési hibájára fogtam, kicsit megmozgattam a csatlakozást, megfújkáltam a mikrofont. Azóta sokszor mértem már vele, de rendesen működik.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
WaterWave
veterán
válasz atirag #145067 üzenetére
nekem ilyenem volt, de nem felejti az el... azaz nekem sose felejtette el
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
-
blakey
titán
válasz atirag #148481 üzenetére
Action Menü/Hang kimenetet állíts Audio rendszerre, így lesz többcsatornás.
A Hang beállításoknál meg nézd át, hogy mi va engedélyezve, kimennek optikán az AC3, DTS hangok is, 2 évig így használtam a droidos sonyt, nem volt gond a hanggal. PCM-mel sincs gond, természetesen, csak akkor arra kell állítani.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest