- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
-
IT café
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
válasz index31 #109338 üzenetére
A HK szatikban legalább kétutas kialakítás van és erősebb a subja is, tehát a Logit THX de nem kérném, mert bőven alázza...
Egyébként ennyiért inkább egy jobb sztereót nézz, ha nem szükséges a sok pont egy. Ha mégis akkor használtban gondolkozz itt a PH-n vagy az AVX-en, aztán ha találtál valami jobb kombót, biztosan segítenek a többiek is a végső döntéshozatalban!
[ Szerkesztve ]
-
Oldfighter
senior tag
válasz index31 #109338 üzenetére
Nincs olyan érv, mely mellett bármelyiket is választanám.
De miért nem gyűjtesz inkább még hozzá? A használt piacot is meg lehet célozni. Elsőre veszel egy jó középkategóriás erősítőt meg két frontsugárzót, majd ahogy az anyagiak engedik megvásárlod a többi összetevőt. Csak itt arra figyelj, hogy a hangfalszett ne legyen túl régi, ergó a használt piacon ki tud majd egészíteni a társaival.
Mindemellett ott van(nak) pl a streamaudio akciós csomagajánlatai.Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
xxlongikaxx
aktív tag
válasz index31 #109336 üzenetére
Itt mindenki lefog savazni ezert a rendszerert foleg a hangszorok miatt. Nekem egy HKTS 9 es van, az 5 os tul gagyinak talaltam. Nem vartam csodat a tole, kaptam terhangzast, de vannak gyengesegei. Beleponek elmegy, utanna az ember beleszeret es ugyis tovabb akar lepni, mint en is
A bajai ennek a HKTS 5 nek, hogy zene elvezhetetlen, moziban meg elmegy, de en pl keptelen vagyok ugy beloni hogy a szoveg ertheto legyen mindig, viszont akcional ne legyen tul hangos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic