-
IT café
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseneles
őstag
válasz nagyszegi #113895 üzenetére
Szerintem mindenképpen használtba gondolkodj... adok is pár kiindulási pontot illetve alternatívát
Erősítőben ez a Yamaha RX-V3800 szerintem most egy igen jó vétel...mind hangzás, hangminőség és tudás szempontjából ehhez hasonlót kb 160.000Ft alatt nem fogsz kapni, időtálló darab!
Hangfalszett : Itt szintén egy Yamaha 5.0 NS szett egy barátomé, még én vettem kb 8 éve újan őket, hangjukról annyit h nem rosszabb de nem is kiemelkedőbb más belépő szetteknél, hallgatható, mozin egész jó ha az árat nézzük
Itt egy másik szett Wharfedale Obsidian 600 ez kicsit dezignesebb, hangját nem hallottam, ez is egy belépő kategóriás 5.0Ez egy igenjó doboz szerintem...Yamaha NS-777 szett 5.0 a két frontot hallottam, kellemes hangjuk van és igen jó küllemük
Amire még szükséged lehet az egy aktív Subwoofer, ami használtba kb 35000ft-tól indul és ameddig kereted van rá példa okáért egy Wharfedale Topaz SW-12 Ez mellé még kb szánj egy 20000Ft-ot kábelekre és kapsz egy elfogadható rendszert
[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Építő/felújító topik
- A egyedi felskálázás érdekli leginkább az ipart a neurális leképezés kapcsán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- YouTube
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel topik