-
IT café
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz mettek #154759 üzenetére
Rendben.
Itt már két éve nem szóltál hozzá (ami nem azt jelenti, hogy nem olvasod).
[link]
Erre a Minixre nem sokan panaszkodnak, de kevesen is vettek, mert a többihez képest drága.
Hátránya, hogy az itthon forgalmazotthoz gyöngébb távirányítót adnak.A tv, az AVR, de leginkább a Kodi (mivel azt fejlesztik) beállítások nekem is okoznak gondot, ha azt szeretném, hogy úgy működjön, ahogy kell.
Nem mondhatom, hogy szakértő vagyok bármelyik eszközömnél, (nem is célom) pedig sokat olvastam és kérdeztem is.Most éppen a régi családi DVD-ket kell mkv-ba alakítani, hogy ne a VOB-okat kelljen egyesével indítani, van amit a makemkv a végén nem ír ki fájlba, ha másikkal próbálom (mkvtoolnix) az 50 fps-re alakítja, a hang a végére sokat csúszik, de majd megoldom.
Ha érted, akkor már elavult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konteó topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Kuponkunyeráló
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen videókártyát?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Sencor SSS 6300 NYX 2 bluetooth-os hangszóró - Közel 2 év magyar bolti garival! -
- PHILIPS 55PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- PHILIPS 50PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest