Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroland25

    tag

    0pityesz0:Köszönöm :R hát igen "kicsit"megváltoztak a dolgok evvel az Arcammal nem sok időt hagyom pihenni akkor pihen amikor én is,élmény hallgatni!!Szerettem a Piokat is de ez teljesen más,tervben volt a Pioneer Susano is de nem találtam árban megfelelőt nem sokat árulnak belőle amint felkerül egy a piacra szinte azonnal el is viszik!!Nem váltanék vissza Piora de egy susanot kipróbálnék!!
    Ha egyszer összeáll a rendszered te sem fogsz panaszkodni!!
    muzsikpeti:Igen rájöttem hogy nem egy kategória,és ezt nem azért mondom mert Arcam hanem tényleg nem egy liga!!Ha tápra kerül a sor keresni foglak,de sajna legközelebb júniusban leszek itthon!!
    sixer66 :Köszönöm a dicsérő szavakat örülök ha így gondolod! :R Igen csak megerősíteni tudom a véleményed valóban dupla akkora térben van a rendszer,és szinte kézzel fogható hallható a különbség!!
    Sanci38 Gyere várlak :K
    Egy kis off:tegnap volt kisebb összejövetel nálunk,tesztanya a Túlélő című film gondolom sokaknak ismerős:)Nálunk is többen látták már otthoni körülmények között,de nem tudták elhagyni a mozit leültette a népet fel sem akartak kelni a kanapéról :N 50 egységnyit tekertem a hangerőn,hát eléggé zúzós volt!!Kecskeméti rendőrség velem szemben van jobb óvatosnak lenni gyorsan kiérnek!

    [ Szerkesztve ]

    Házimozi és ennek komponesnseinek beszerzésében lehetőségem van segíteni akit esetleg érdekel privin megtalál!!

Új hozzászólás Aktív témák