- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
-
IT café
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsa01
tag
Sziasztok,
Február, március környékére tervezek beruházni házimozira. Mivel viszonylag kevés a tudásom ezen a téren, tanácsot szeretnék kérni Tőletek.
Max. 150 – 200.000 Ft-ot szánok rá, lényeg. hogy jól szóljon és lehetőleg legyen Bluetooth is benne. Álló hangszóró nem jöhet szóba (több okból), szóval mindenképp kis hangsugárzókban gondolkodom.Körülnéztem egy kicsit és 4-5 olyan házimozi rendszert találtam, ami szóba jöhet, Ti melyiket ajánljátok inkább?
1. Harman Kardon AVR-171S + HKTS 16 5.1
[link]2. Onkyo HT-S3800 5.1 .
[link]3. Pioneer HTP-074
[link]4. AVR-X550BT + SHINE 6 HCP
5. Onkyo HT-S5805 5.1 házimozi rendszer
[link]Az utóbbi Dolby Atmos (már túl van azon az összegen, amit szántam rá), kérdés, hogy megér-e ennyi pluszt? Illetve mitől függ. a Dolby Atmos? Kell-e tudni a TV-nek is? Egy LG OLED55B8PLA-hoz tervezem csatlakoztatni.
Az Onkyo HT-S3800 5.1 .-re azt írták, hogy Dolby Atmos ready. Ez mit jelent pontosan?Szóval, megköszönöm, ha segítetek a választásban, válaszokkal .
-
csacsa01
tag
Köszi az eddigi visszajelzéseket.(Sanci38, zsoika) Titkon reménykedtem, hogy a 2.-at javasoljátok majd, de hát ennyire értek hozzá .
Igazából TV, főleg mozi, esetenként zenehallgatásra használnám a rendszert, annyira vájt fülű sem vagyok, de szeretem, az élethű mozi hangokat filmnézés közben. Meg a jól szóló zenét.
Szóval most 3 opció van.
1. Ha tudtok egy jó mélynyomót ajánlani a Denon-hoz
2. Elindulok az Onkyo szett irányába
3. Ajánlatok egy más megoldást, nagyjából ebben az ár savban.
Köszönöm előre is. -
csacsa01
tag
válasz Vicarious1 #38974 üzenetére
Ha az Elektowelt24.de-től rendelném meg az Onkyo HT-S5805-ös szettet, az az árlista alapján kb. 180.000 Ft lenne (50.000-el olcsóbb, mint itthon a legjobb ár !), ami azt gondolom, ár-érték arányban teljesen elfogadható.
Meg tudnád mondani, mennyi a szállítási költség Mo-ra, illetve terheli-e még valami adó?
+
A kint vásárolt termékre vonatkozik-e hazai garancia vagy meghibásodás esetén, kint kell rendezni?
Köszönöm. -
csacsa01
tag
(I)"Qqzs szerintem korrekt véleményt írtál!! "(/I)
Szerintem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch
- NVIDIA® driverek topikja
- Kés topik
- Hobby elektronika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest