- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Az X1200W hangminősége is jobb, de annak kihasználásához drágább hangdobozszett is kell.
Borzasztóan rossz ötlet egy szett állódobozait háttérsugárzónak használni, de eléggé gáz a falra szerelés is. Ahhoz direkt olyan hangdobozokat kell keresned, amiket arra terveztek.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
KovyBoy
tag
Dali Zensor 7 5.0 szettet nem talalsz negyed millaert, a legtobb helyen akcioban 340e.
De ez szamomra meghallgatas utan nem ert annyival tobbet, mint a 290e-re akciozott Canton GLE 496 5.0... sot!
Wharfedale-bol mit hallgattal meg? Szerintem a Diamond (240, vagy 10.7) a legalja, amivel erdemes erdemben is foglalkozni, de nalam az igy, hogy tobbet is megfuleltem vegul kiesett es sajat meglepetesmre a Cantonnal maradtam (pedig elozoleg en is Zensor 7- re "izgultam ra"!).
Veletlenul sem szeretnelek befolyaslni a vegso dontesben, viszont buzditalak, hogy hallgatozz tovabb, megeri, en 2,5 orat szantam ra szombaton![ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Például a Stream Audiónál sok finomságot meg tudsz hallgatni.
(#5242) Speeedfire
Akkor egyértelműen HDMI-vel csatlakoztasd a lejátszót és a tévét is az erősítőhöz.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
KovyBoy
tag
Az a durva, hogy amiota meg vannak a dobozok, joforman csak zenet hallgattam rajtuk sztereoban (koztudottan egy nem kifejezetten erre alkalmas erositovel). De mivel ezt megelozoen nagyon gagyi (Jamo) hangfalaim voltak, mindenki gondolhatja, micsoda feludules ez ().
De ma este lesz mar film nezes is, szerintem az is rendben lesz.
Osszessegeben nagyon elegedett vagyok; amit kiemelnek es azonnal feltunt, hogy az enekhangok es a magasak nagyonszepeneletszeruen/tisztan szolnak, de a melyek is a helyukon vannak. Egyelore nem merek komolyabb ertekelesbe belemenni, alig 2 napja bontottam ki a dobozokbol. Masreszt meg egy nagyon kicsi szobaban kenyszerultem "bezsufolni", ami talan oszre valtozik; szandekozom egy 20nm-es szobaba attelepiteni az egeszet, ahol ki is futhatja magat (ehhez kepest most egy lyukban szol). Penz es ido kerdese sajos, hogy mikor lesz belole valami.[ Szerkesztve ]
-
KovyBoy
tag
Nekem jobb hijan a regi rendszerbol megmaradt 2db Jamo e4sur van felszerelve a plafonra ugyanezekhez a Cantonokhoz. A kabelek a padlason futnak, igy nem latszodnak, ha gondolod kuldok rola holnap kepet, marha egyszeru felszerelni.
Beepitesrol bovebben pl. itt olvashatsz.
[ Szerkesztve ]
-
Nemir Ombe
addikt
A màsodik részére itt [link] vàlaszt kaphatsz.
Johnywalker:
Az a baj,hogy sokan igy állnak hozzá,“mindenféle” hsz-kat tesznek a frontok és hátterek tetejére,vagy szerelnek a plafonra (ez esetben láttam már “egybeszettből” megmaradt háttereket és autóhangszórót is) majd “nincsenek elájulva” és ilyenkor jönnek a “semmit nem ér” és “felesleges dolog” mondatok,pedig ha jól csinálták volna ....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
őstag
-
BBéci
legenda
Ameddig nincs normális lejátszód és helyette a TV beépített vackát használod, az efféle összehasonlításoknak semmi értelme. Ami hangminőség abból kijön, az kritikán aluli, pocsék, vacak.
Feleslegesen költöttél el egy csomó pénzt erősítőre, hangdoboszszettre, szubládára.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
fehér_ember
addikt
A teszt mennyivel a rendszered beüzemelése után történt?
Gondolok itt olyanra hogy a dobozaid hangsugárzói és az említett kábelek is be voltak-e már rendesen járatva.A "128 bit vs Flac teszt" elég hihetetlen számomra (valami nagyon nem okés), mert a 128-as mp3-at még az őskorban is könnyen ki lehetett szúrni bármilyen eszközön a 192-höz képest is. Bár lehet azóta javítottak a tömörítési algoritmuson.
(#6874) liszi70
Másra nem nagyon tudok gondolni[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
"Tv samsung h6500, Tv belső lejátszója serviio DLNA szerverről"
Akkor miért említetted a tévét, a Serviiót és a DLNA-t??? És miért nem árulod el a lejátszó típusát?(#6868) junkpod
Ismét kiderült, hogy nagyon csekély tapasztalattal rendelkezel, viszont ahhoz képes igencsak érdekes a stílusod.
Mi bajod a Mede8er lejátszókkal? Használtál már olyat? Honnan veszed, hogy 5 éves?
Baromira nem mindegy, hogy milyen készülékkel játszod le az adott filmet, attól jelentősen függ a hang és képminőség. Még egy PC-s szoftvertől is.
Ráadásul sztereó zenéről volt szó, ha nem tűnt volna fel.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
A sztereó zenével végzett kábel összehasonlításhoz kell egy rendes külső lejátszó, vagy zenelejátszásra kihegyezett PC.
Az erősítőd és a hangdobozaid simán megmutatják az említett kábelek közti különbséget, ha nincs valahol hendikep, ha nincs valami nagyon gyenge láncszem a rendszerben. Nálad volt. Talán a lejátszó szoftver sem a legjobb és annak a beállításai. Sok helyen bukhat az egész.Túlzás, hogy az emberek 90 %-a botfülű, de aki valóban az, annak tényleg mindegy, milyen kábeleket használ, de nem is jön ide a fórumra kérdezősködni.
-
Ragadozó
Ármester
Szerintem meg maradjunk abban, hogy van olyan rendszer ami megmutatja lejátszó és lejátszó közt is a különbséget (Képben is és hangban is). Én is elfogadnék sokkal jobb lejátszót. Csak példának okáért kérdezd meg Norbit, hogy a régi Samsung BD lejátszóját, vagy a mostani Pioneer-t érzi-e jobbnak...
Nem az 1-esekkel és 0-ákkal van a baj...csak próba, digitálisan kössetek be mondjuk 10 cd lejátszót, miért fog mindegyik egy picit másképp szólni? De ehhez kell az is, hogy olyan komponensek legyenek utánuk, hogy hallhatóvá tegye a különbséget.
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
BBéci
legenda
Mi nem a saját tapasztalatom? Honnan veszel ilyeneket?
Ráadásul ostobaságokat irkálsz.(#6968) Ragadozó
Akkor van baj, amikor hozzá nem értőkkel kénytelen viaskodni az ember.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
mert valami olyanról vitázunk ami szerintem egyértelmű, és még messze nem tartunk ott hogy a nem létező különbséget valaki kihallja
Ha meglenne a denonom (2 is volt) elhivnálak és bizonyitanám neked: igenis van különbség.. nem véletlen tartottam meg a Panasonic dvd játszót: bizony sokkal jobban játszik mint a Samsung BD 550 blu-ray lejátszó. minden ugyanaz: vezeték, lemez.. és bizony nem enyhéén hallható. Tehát van különbség, de rendszer is kell hozzá ami megmutatja.. és ezt nem denon 1xxx vagy Onkyo 5xx vagy pioneer 5xx modellektől kell várni, ennél jóval feljebb kell lépni, erre jó ha használtat veszel. -
fehér_ember
addikt
Nálad azok nem fognak bejáratódni hiába is várod, úgyhogy számodra a fizikai magyarázat sem lényeges.
A lényeg az, hogy elégedett vagy a jelenlegi felállással. Sok jó filmnézéstRemélem a vékonyabb kábelt használod abban az esetben ha a 700Ft-os vékonyabb volna a 2600Ft-osnál, mert akkor legalább kevésbé terhelnéd a csatlakozókat és a polcot
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest