-
IT café
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hunaqua
addikt
válasz univerzita #40993 üzenetére
A spot lámpák miatt minden képen ott lenne szerintem a legesztétikusabb. Egy beépített fehér.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Daywalker
addikt
-
hunaqua
addikt
Azt még hadd kérdezzem meg,hogy a kanapé és a center közé kell helyezni akkor a mennyezeti hangszórókat kb. egyforma távolságra?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Daywalker
addikt
válasz ctrlaltdel13 #40989 üzenetére
Mutassatok már meg hol van ez a fogyasztóvédelmi törvénybe foglalva. Marhára nem kötelesek többet visszaadni, mint amennyiért vetted. A csere más tészta, pl ha beszarik egy szerverben egy 160 GB-os as hdd, ami közel 5 éves, és van rá még gari, akkor sokkal nagyobbat adnak helyette...de itt nagyon rövid időről beszélünk, ráadásul BF keretén belül értékesítették az utolsó darabokat, tehát ez volt az utolsó ismert ára is.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
ctrlaltdel13
őstag
-
zsoika
addikt
válasz markussandor #40986 üzenetére
Jogos. Pl. USB-s endoszkópot szerelsz a fém befűzőre és akkor úgy tudod forgatni a befűzőt hogy "átugorja".
Ma már egy 720p-s endoszkóp nem nagy összeg, 5m kb 5eFt.[link][ Szerkesztve ]
-
markussandor
senior tag
válasz zsoika #40985 üzenetére
Nem értek a gipszkarton falakhoz, de nem úgy van, hogy bizonyos távolságonként van egy függőleges fém "U" profil, amire rögzítik a falat? Ha így van, hogyan lehet vízszintesen átvinni kábelt bontás nélkül?
Sikerült már véletlenül belefúrnom a profilba, azóta van fémkeresőm is :-)
-
zsoika
addikt
válasz markussandor #40984 üzenetére
Már írtam...fém befűzővel. Ha nincs akkor jó lehet egy kellő hosszúságú MCU tömör kábeldarab, de küszködősebb.
-
markussandor
senior tag
válasz zsoika #40981 üzenetére
Én csőben vezettem, amikor UTP kábelt kellett a padlásra vinnem a kamerák miatt.
Nem ez a szakmám, hiszek neked!Ha már említetted, hogyan lehet gipszkarton alatt kábelt húzni, ha ott pont nincs cső? Mármint bontás nélkül, legfeljebb egy-egy lyukat lehet fúrni a két végpontnál!
-
zsoika
addikt
Már 3 ház komplett erős és gyengeáramú szerelését megcsináltam(szakmám mindkettő) és még az egész családom engem hívogat
Legutóbb a projektorom HDMI kábelét akartam elvezetni a gipszkarton álmennyezetben a műanyag befűzővel (ez volt kéznél) és csak tekeredett össze-vissza....ki kellett mennem a kocsihoz, a fémért. -
zsoika
addikt
válasz markussandor #40980 üzenetére
Ha nem védőcsőben vezeted akkor jobb a fém.
-
zsoika
addikt
Az acél befűzőnek van hátránya is...vezeti az áramot.
Olyan helyen ahol biztosan nem találkozunk feszültséggel/árammal (vagy biztonságosan le lehet kapcsolni azt) viszont a legjobb megoldás. Én is jobban szeretem a lapos acél fajtát.ui.:Védőcsőben a műanyagot is lehet tolni. Baj akkor van ha pl álmennyezetben akarod tolni, mert akkor csinál egy szép csigát és nem halad előre csak feltekeredik.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz markussandor #40976 üzenetére
Lapos, acélból készültet használok, aminek előnye, hogy valamennyire tolni is lehet, nem csak húzni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
qqzs
őstag
-
markussandor
senior tag
Ha jól emlékszem az egyik barkácsáruházban vettem egy műanyagot talán 400 Ft-ért.
-
qqzs
őstag
Nem tudja veletlenul valaki mi annak a szerszamnak a neve amivel villanyszerelok droto huznak be csobe?
Eladó: GTS450
-
BBéci
legenda
válasz Daywalker #40970 üzenetére
Csirkecombból nem kaptam másikat, kérdezés nélkül pénzt adtak vissza.
Nem néztem utána annak, hogy milyen rendelet, törvény vonatkozik erre, csak az eljárást, a bolt hozzáállását, vevőcentrikusságát hangsúlyoztam.
Amennyiben nincs pontosan ugyanolyan termék, az annak megfelelőt, azzal azonos használati értékűt, tulajdonságút kell kártalanításként adni, még akkor is, ha többe kerül. Valami ilyesmit olvastam a plazmatévék gyártásának beszüntetése kapcsán.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Stehe
aktív tag
válasz Daywalker #40970 üzenetére
Köszi! Igen, én sem hinném, hogy nagyon lenne reklamációs lehetőségem, ha az általam fizetett árat visszaadják. Egyszer már jártam így, akkor egy PC alaplap + processzorral, egy év után bedöglött, de akkor is a számla szerinti árat adták vissza, viszont akkor ezek a cuccok már újonnan is a felébe kerültek, jól jártam.
Megnéztem az SPL-t, elég drága sajnos. Esetleg más márka, ami jó lehet?
-
Daywalker
addikt
Ezzel csak az a baj, hogy csirkecombból és nadrágból tudtak másikat adni, ugyanolyat, ebből nem, mert kifutott. Ha lenne bennük annyi, akkor az SPL-re cserélnék, de ha nem, akkor csak a vételárat kötelesek visszaadni, legalábbis én nem hallottam olyan törvényről, hogy akciós árú esetében a nem akciós árat kéne visszaadni.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Pár hónapja visszavittem egy csomag csirkecombot a LIDL-be, mert büdös volt. Akciós áron vettem, de nem annyit adtak vissza, hanem a teljeset, az aznapit, ami 20 %-kal több volt.
Visszavittem a Peek & Cloppenburgba egy nadrágot, kaptam helyette egy másik ugyanolyat, plusz 2990 forintot, mert közben annyival csökkent az ára.
Ezekkel azt akarom mondani, hogy nem a fekete péntek miatt csökkentett összeget kellene visszakapnod.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Daywalker
addikt
A másik két Klipsch, amit linkeltél, nem ajánlott annyira, ezek a hátsó, kerek csövesek nem túl jók. Kár, hogy ebből kifogtál egy hibásat, ennek csak az SPL sorozat lehetne a leváltója.Vagy a régi Reference, amiből nincs minden nap sajnos. Használt játszik nálad?
-
Stehe
aktív tag
-
qqzs
őstag
Ja csak erdekes mert az atmos pdf szerint amit lentebb linkeltek nem mindegy hova rakjuk a felsot az onkyoban meg kb barhol lehet fent,ezeket lehet allitani.
Height Speaker Top Middle Set the speaker type if height speakers are connected to the SURROUND BACK or HEIGHT terminals.
Select "Front High", "Top Front", "Top Middle", "Top Rear", "Rear High", "Dolby Speaker (Front)” or "Dolby Speaker (Surr)” according to the type and layout of the connected speakers.[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
hunaqua
addikt
"s.back ès a height csatlakozó ugyanaz"
Így már világos, a menüből választom,a Pioneer is akkor biztosan ilyen.
Mindenkinek köszönöm.
-
BBéci
legenda
válasz univerzita #40960 üzenetére
Dolog?
(#40961) hunaqua
Tudják és a leírásukból meg fogod tudni, hogy mit, hová kell csatlakoztatni.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
hunaqua
addikt
válasz univerzita #40960 üzenetére
Amennyiben vennék egy Pioneer 933-at vagy Onkyo 686-ot. Akkor azok tudják?
-
hunaqua
addikt
Az 5.1 bekötése az teljesen világos,de a +2 hangszórót hová kötöm az erősítőbe,hogy 5.1.2 legyen?
-
törölt tag
válasz markussandor #40944 üzenetére
Nem értettem félre. Azért írtam én is,hogy nem a tv életkora miatt van.
De mint kiderült,a optikai kábel volt a hibás. -
BBéci
legenda
válasz hunaqua #40952 üzenetére
Mielőtt tovább agyalnál a hangdobozok elhelyezésén, olvasd el figyelmesen az ajánlott, linkelt irodalmat!
Nem vagy tisztában a 7.1 és az Atmos fogalmával.[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
válasz markussandor #40951 üzenetére
Kicsit nekem is, de persze van ami javithatatlan. Volt tápom, amit maszek sem tudott javítani, mert olyan helyen volt zárlat. Arról nem is beszélve, hogy hivatalos forgalmazónak nincs alkatrésze, gyári támogatása? Régen a klipschnél össze is legozhattad a hangfalat, hangszórót, az utolsó kis csetresz is kapható volt (lehet, hogy ez az már csak USA-ban éri meg).
A maszekkal az a baj, ha most elviszi és hozzányúlnak, akkor lehet, hogy nem veszik vissza utána, vagy ha meg is csinálják, akkor ugrik a gari. Le kell velük beszélni."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Zigi
senior tag
5.1.2 Atmos nem 7.1.... az 5.1.2-nél nincs surround back! az már 7.1.2. Az első szám a körülötted elhelyezkedő hangszórók, a második szám az lfe azaz sub csatornák száma, a harmadik a fent elhelyezkedő hangszóróké (most a pattintósat hagyjuk) . Ezek közül melyiket tudja az erősítő?
Továbbá amennyiben 7.1-es erősítővel rendelkezel, ha nem hátra teszed (s.back) akkor a frontok fölé kell helyezni a falra nem a plafonra a front high hangszórókat. Nem pakolgathatod atmos pozícióba,mert nem tudja kezelni az erősítő.[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
A esetleges helyesírásét elnézést. Nem,így nem tenném. Akkor inkább ha 7.1 érősítő lesz előre fel két hangfalat ( vagy a frontokra Dolby Atmos hangfalakat. Ugyanis a 7.1-nek akkor van értelme ha van hely úgy elhelyezni ahogy kell. A másik dolog,kevés film van úgy keverve ( stúdióban 7.1, ezek DD-EX vagy DTS -ES -el vannak kiadva). Pl néhány Harry Potter( főleg bővített vagy rendezói kiadás, Gyűrűk Ura). Viszont a újabb filmek már Dolby Atmos -t tartalmaz.
-
hunaqua
addikt
válasz univerzita #40950 üzenetére
Akkor valószínű az lenne a praktikus,hogy előre nem kerül a plafonra hangszóró,hanem csak hátra a kanapé fölé,és az lenne egy 7 csatornás erősítő surround back kimenetére kötve? Nem teljesen jó mert nem teljesen a kanapé mögött van ,hanem felette,de nincs lehetőség mögé rakni és akkor ez így lenne 7.1
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Akkor Ti mit javasoltok? Ami biztosan marad az a Dali Concept széria 8-as illetve 6-os állók ,center , és sub. A helyzetet nehezíti,hogy a kanapé kvázi a hátsó falon van. A mennyezet köré kerül spot lámpa kialakítás,tehát fentre be tudok építeni akár négy hangszórót is.Egyébként szabályos kb. 25 nm a szoba.Tehát kettő kerülne az első front fölé a mennyezetre,illetve a hátsók a mennyezetről figyelnének a kanapé fölött.Tehát majdnem szabályosa lenne lent az 5.1 ,a plafonról pedig lefelé nézve a +4 db hangszóró. Ehhez milyen erősítő kellene 7 vagy már 9 csatornás?
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Tavaly novemberben Black Friday keretében (féláron 90k-ért)vett Klipsch R-110SW típusú mélyládám elromlott, szervíz szerint nem javítható. Mivel kifutó széria, ugyanezen típust nem választhatok. Így másik típusra cserélhetek, vagy visszakapom az árát. Sajnos sehogy sem járok jól, mivel ha az árát visszakapom, azzal nem vagyok előrébb. Elég jó vétel volt, helyette keresnék mélynyomót egy 30m2-es Amerikai konyhás nappaliba, egy Yamaha RX-V685-ös erősítő + Monitor Audio 300 5.0 szett mellé.
Fentiek alapján ti milyen aktív mélyládát ajánlotok? Kicsit még fizetnék rá, de a kétszeresét már nem szeretném. A Klipschben az volt a jó, hogy a bass-reflex nyílása elől volt, így egyáltalán nem volt doboz hangja, hiába volt betolva a falig... Főleg házimozira, elektronikus zenére kellene, a faltól max 5-10 cm-re tudom elhelyezni, ami fontos szempont vásárlásnál.
Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz Flowtation #40936 üzenetére
A biztosítékba meg hajszál vastagságú drót van, mégis képpes egy jó tápkábel hatalmasat javítani a hangon, és semmi köze az árnyékoláshoz, nekem be sincs kötve, mégis nagyot dobott a hangon😉
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Hiányoztam
Visszavittem a búgó Boston mélyládát -visszakértem az összeget és vettem ezt[link]
Nem búg-nem zúg és nekem a lakásban nagyon nagyot nyom nem hiába 30cm tányér van benne -
hunaqua
addikt
Nem követtem a fejlődést az elmúlt 10 évben.Ezekhez az új 7 csatornás erősítőkhöz inkább előre érdemes rakni fentre még két hangfalat 5.1.2 vagy hátra 7.1-re ?
-
zsoika
addikt
válasz Flowtation #40936 üzenetére
" hogyan segít az új/jobb tápkábel" Az árnyékolása miatt
-
Flowtation
őstag
Tényleg nem kötekedésből, de hogyan segít az új/jobb tápkábel, ha ezen a ponton ilyen nyurga kábelek vannak? Ráadásul a saru sem a legjobb kontakt, már a fixhez képest, gondolom.
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
zsoika
addikt
válasz Daywalker #40928 üzenetére
Nos. Én is azt a csatlakozót akartam átszerelni, de sehol nem kaptam bele való sarut. Gondoltam hogy kihajtogatom az eredetit és újrasaruzom, de annyira kis nyomoronc saru van rajta hogy inkább elvetettem ezt az ötletet és egy sima réz sorkapcsot használtam. Az erősítő paneljára, a 2db tüskére (ami látszani fog ha lehúzod a fehér műanyag csatlakozót) simán rászorítod a csavarjával.
-
Ramos_
tag
üdv
Ma dugtam össze először a pc-met a tv-vel hdmi kábellel, és azt állítottam be hogy képernyő tartalmának másolása
a kép gyönyöruszépen át is megy, de az lenne a kérdesem, hogy ha a hangot is szeretném átvinni, akkor milyen lehetőségeim vannak? ugy tudtam a hdmi a hangot is átviszi, de lehet rosszul
-
törölt tag
válasz markussandor #40927 üzenetére
Nem új a Tv-m. Sony W809-es sorozatú sokak szerint,meg szerintem is az egyik legjobb FHD tv.
Ha tv-t nézek,annak a hangjánál is csinálja, sztereoban is. Viszont ha Kodival vagy VLC-vel filmet nézek az otthoni hálózatról,akkor nem csinálja. -
Daywalker
addikt
válasz kanyol #40925 üzenetére
Jó, igazából nekem is, vagy az X4xxx sorozatú Denon...de játszom a gondolattal...
zsoika: igen, de elsősorban az egyes vezetékek keresztmetszetére gondoltam.
[link] Ez egy 646 belseje, bal oldalon a fekete a tápkábel, ami bejön, a lila-fehér megy tovább a tápegységbe. Láthatod a fehér csatlakozókat. Namármost, hogy szép legyen, ott bizony ezt a csatlakozót át kell szerelni, abba pedig nem megy bele akármi. De oké a harmadikat nem kell bekötni, ez igaz.[ Szerkesztve ]
-
markussandor
senior tag
válasz #46129152 #40907 üzenetére
Nálam is ez van, az új TV-m csinálja, ha 5.1-es a hangsáv.
Random pattogó hangot tesz a film alá.
A régi TV-m ebből a szempontból hibátlan volt.
Eddig 3 különböző optikai kábellel is próbáltam, ugyanúgy szar, mióta raspberryről filmezek, nem pattog az optikai kábelen jövő hang. (tudom, hogy gyárilag nem lehet az rpi-re optikát kötni, de vettem hozzá egy hifiberri optikai és koax kártyát)Amúgy is több lehetőség van egy LibreElec/Kodi párosban, mint a TV beépített lejátszójában.
-
kanyol
csendes tag
-
Daywalker
addikt
válasz kanyol #40921 üzenetére
Hasonló a terv, ez subhoz ment, ha jó, akkor tervezek egyet az onkyo-hoz (656). DE! Az erősítőhöz vékonyabb kell és csak kéteres, mivel ha megnézed, akkor a tápkábel egy NYÁK-hoz csatlakozik egy fehér dugóval, abba pedig bele kell préselni. Vagy marad a fixre forrasztás...
[ Szerkesztve ]
-
kanyol
csendes tag
válasz Daywalker #40920 üzenetére
Kettőt vettem, de még csak az SVS SB12-NSD kapta meg. Részletezőbb, pontosabb lett, jobban tetszik, mint előtte. A másik erősítőhöz lesz, de az még nincs meg, a jelenlegi fix kábeles (Onkyo TX-NR646), de egy haver kipróbálta a sajátjával, szerinte sokkal jobb, szélesebb a színpadkép, és ott is sokkal részletezőbb lett a hangzás, ezért utólag neki is rendeltem egyet.
Sony Bravia 55XD7005, Onkyo TX-RZ 1100, Canton Chrono 509.2/505.2/502.2, SVS SB12-NSD, Dune HD Homatics Box R 4K PIus, Logitech Harmony One, Synology DS420+ NAS
-
kanyol
csendes tag
válasz Daywalker #40885 üzenetére
Ez a megtévesztésig hasonlít arra amit az avx-en vettem malac6011 kollegától. VanDamme 5N 3x4mm2 táp VIBORG csatival?
Szerk: közben már leírtad[ Szerkesztve ]
Sony Bravia 55XD7005, Onkyo TX-RZ 1100, Canton Chrono 509.2/505.2/502.2, SVS SB12-NSD, Dune HD Homatics Box R 4K PIus, Logitech Harmony One, Synology DS420+ NAS
-
univerzita
addikt
Sziasztok. Volna egy kérdésem. Tannoy centert használok,hátul két basreflex nyílás van ( szivacs van benne). Mikor célszerű nélküle használni? Hallásra nem hallottam különbséget.
-
Flowtation
őstag
válasz zsoika #40911 üzenetére
és (#40912) mpo
Köszönöm a válaszokat, mindenképp kell majd egy másik lejátszó, bár most van nálam egy zotac, még nem próbáltam ki. Most raspberry van, még első gen., nagyon meg vagyok vele elégedve. Ha márciusban villantanak egy újat, akkor ezen a vonalon maradok, ha nem akkor valami s905,s912-es box lesz, de a LibreElec az marad, nagyon-nagyon bevált. Még xbmc korából azt használom.
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
xerobyte
aktív tag
Egy lame kérdés, de inkább itt teszem fel (mert stereoval még nem foglalkoztam): ha tervezem, hogy lesz dedikált stereo erősítőm a házimozi mellett, akkor ennek van bármilyen követelménye a HM vasra nézve?
Van esetleg valahol egy jó cikk erről, hogy milyen lehetőségek vannak ezt megvalósítani? -
mpo
veterán
válasz Flowtation #40909 üzenetére
A jó lejátszó a megoldás, ha a többi elemed megvan hozzá.
Itt nézd meg az összefoglalót, aztán kérdezz rá melyik felelne meg a céljaidnak.
A Minix Neo U9-H nálam bevált, de ennél olcsóbb is van.
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
zsoika
addikt
válasz Flowtation #40909 üzenetére
Ha jól tudom a beszerzés nem tilos Mo-n csak a visszatöltés.
Lejátszó olcsón Amlogic S905x androidos box + LibreElec kodi.[ Szerkesztve ]
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire tabu téma a virágbolti beszerzés, ezért inkább off-ba rakom. Azt szeretném kérdezni, hogy ki milyen verziót szerez be, ami kompromissziumos, de azért vállalható? Tekintsünk most el a hangrendszer minőségétől egy percre...
Csak azért kérdem, mert az én jelenlegi media playerem már öreg, nem bír mindent, pl. egy Transformers 1080p Bluray Remux AVC DTS-HD.MA 5.1 megfogta, elindult, de akadt kb 10 mp-enként. Van bevált forrás, ami egy jó középút?Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
törölt tag
válasz zsoika #40906 üzenetére
Sziasztok!
A tv optikai kábellel van összekötve az erősítővel.
Enyhe pattogó hangot hallok 10-15 másodpercenként. Ugyan azt a pattogó hangot, amelyik csatorna, ami nem csak 2.0 sztereo,hanem pl. Dolby Digitál, és átkapcsolja az erősítőt.
Semelyik más módon, sem analóg, sem más digitális bemeneten nem hallom. A tv csinálja ezt, vagy valami kábeles turpisság van a háttérben? -
qqzs
őstag
Ugylatszik senki sincs tesztelos kedveben...azota haver lesokkolodott hogy csak 9Khz-ig hall.
Kivancsi lettem volna paran mennyit mernek magukon.Eladó: GTS450
-
attiss66
senior tag
válasz ctrlaltdel13 #40902 üzenetére
Már szakértők elemezték és ők mondták, hogy abba a mérésbe bele szólt a szobaakusztika/mert a millásé is mutatva lett és hasonló kiemelések voltak rajta, csak kisebb, mint az enyémen, de a hangfala is kisebb volt/, és konkrétan az aktuális szobaakusztika, tehát, hogy a szoba melyik részén lett mérve. Ők ezt látták a diagrammokon. Valahol megvannak tán a diagrammok, ha megvannak, majd utánakeresek.
[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
Mit? Én nem megyek házhoz a lószerszámért. Egyszerűen ignorálom. Túl régóta ph-zom és fórumozom, hogy ezt ne tudjam kezelni. Tudod van az a vicc:
- A hosszú élet titka, hogy nem vitatkozunk (most a PC kedvéért legyen) trollokkal.
- De hisz ez nem igaz.
- Igazad van.[ Szerkesztve ]
-
ctrlaltdel13
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Diablo IV
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Xbox tulajok OFF topicja
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- PHILIPS 50PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Sennheiser HD800S (Garanciális) VÉGSŐ ÁR
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Yamaha RX-V473 hálózat, airplay, 4k HDMI házimozi erősítő
- SAMSUNG (QE75QN85D) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! ÉRTÉKCSÖKKENT !
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest