Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shalafi66
veterán
válasz
draco31 #24631 üzenetére
A preludium egy jó alap.
Azzal érdemes foglalkozni. De 5000,-Ft-ért jó mélyközepet nem kapsz.
A Hangszóró 2000-nél Fehérváron ezeket nem tudják megcsinálni, ott csak habszélt cserélnek a Vifa M21-en. Hangváltót mérni, beállítani nem tudnak, és sérült membrános Vifát újraépíteni sem, ezekkel Mezőkövesden én foglalkozom. [link]
A B31-es váltója eredetileg nem annyira jó, érdemes átalakítani egyébként, a B32-höz hasonlóra, amit jópár éve egyik fórumozóval (subvoice) közösen csináltunk. És ha a mélyközép membránja változik, nem csak a szélt cserélik, akkor eleve korrigálni kell az egész kapcsolást, ahhoz hogy az átvitel hasonlóan egyenletes maradjon, mint eredetileg.
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
draco31 #24631 üzenetére
Szerintem javíttasd meg a Preludium gyári Vifa mélyközepeit, esetleg nézesd át a hangváltókat is, ha nem vagy biztos benne, hogy még gyáriak.
Aztán pedig csak a zenét kell élvezni.
A hangszoro2000-nél foglalkoznak ilyesmivel, szerintem kérdezz rá, hogy mindez mennyibe kerülne náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest