Új hozzászólás Aktív témák

  • jolti05

    őstag

    Köszönöm szépen a válaszaitokat!

    shalafi66:

    Nekem nem hiszem, hogy lesz panaszom magukra a hangszórókra. Jók lesznek :) Természetesen néztem 20e forintért is hangszórót, de ha asztalon összekötöm a dolgokat, és valami elfüstöl (van hozzá affinitásom :U ), vagy nem is működik, vagy később történik bármi gebasz, akkor legalább eggyel kevesebbszer verem bele a fejem a falba :)

    szazbolha:
    Mindent is lehetne, de már eldöntöttem, hogy első körben hogy ugrok neki. Legrosszabb esetben tanulok a hibáimból, és addig is tapasztalatokat szerzek.

    Az érdekes kísérletet úgy érted, hogy az ötlet még a megvalósítás előtt halálra van ítélve?

    - Úgy emlékszem, ez egy 100W-os mono erősítő. ~4 éve rendeltem, sosem használtam, de mindig is ez volt vele a terv.
    - A hangszórókat már megrendeltem (1-1 darab), igaz, 1 hónap múlva szállítják csak, de ennél többet nem is szeretnék rá költeni. Nem gondolom túlszárnyalni a nagyszínpadot, semmilyen minősítésre sem hajtok, csak azt szeretném, hogy legyen egy normálisan hangzó, hordozható hangfalam, amit én építettem :) Amolyan bakancslistás.
    - Egy kedves ismerősömmel volt alkalmam a hetekben beszélgetni kicsit erről a projektről, elektronikában eléggé otthon van, és azt mondta, szerinte nem kell hangváltó, ezért nem szerepel a listámon. Jobban tenném, ha ezt átgondolnám újra?
    - Neten való olvasgatás után lett a konk... elírtam :)) 10-12 rétegű MFD lenne a fa! Néhány helyen azt láttam, ez amolyan "standard" a házilag gyártott hangfalaknál.

    A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

Új hozzászólás Aktív témák