- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Manjaro Linux
- Gmail
- Mikrotik routerek
-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
lemmy71 #61566 üzenetére
A munka úgy indul, hogy felméred, mi a baj...elsőre, sőt másodjára sem látható legtöbbször az összes buktató, ezek úgy kerülnek elő, ahogy halad az ember. Ha előre látnád a végén mekkora meló lesz (mint ahogy én most pár mondatban elmeséltem), akkor lehet nem (így) fognál neki. Itt egy hosszú (kb.30-35cm-es) a végén keskenyedő műanyag házba kellett volna valamit beletákolni, ahol a LED-ek nem baj, ha azért a gyári foncsor alatt vannak és olyasmi a fényük. A mechanikai munkák pedig akkor sem megspórolhatóak, hogy a lámpa a helyére kerüljön és ott is maradjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külpolitika
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest