- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
válasz
Gyíkac #44435 üzenetére
Kb 1 borsó szemnyit tudtam összeszedni,és egy keskeny műanyag lappal húztam el.A fénykép nagyon csalóka,egész vékonyan van elkenve.Kézzel rányomtam a blokkot majd amennyi játéka volt mozgattam, visszaszedtem és ép hogy jutott mindenhova az MX 2-es pasztából.Mindig így szoktam csinálni,próbáltam pöttyöket is de bontásnál lehetett látni,hogy nem minden hova nyomta szét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Hydro X Series 4x90 Adapter 4xXF Hardline INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint - Beszámolok
- NZXT RGB & Fan Controller - AC-CRFR0-B1-6 RGB INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterAir MA824 Stealth CPU Hűtő!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest