- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amazon Kindle
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Egy link meg pár gondolat lemaradt az előző hsz-ből.
Tehát valahogy így néz ki beépítve a vizes táp: [link]
A venti azért maradt benne, mert nem volt semmi kedvem kicserélni az összes kondit extrém hőmérsékletűre, és a tápot sem akartam légáramlás nélkül üzemeltetni, mivel a bordán kívüli alkatrészek között is van jópár ami úgy van méretezve, hogy aktívan áramlik a dobozvan a levegő. Pl a trafó képes egészen sűtősre felmelegedni.Szal úgy döntöttem marad a légáramlás, de némileg szabályozva, amit a beépített terelő lemez biztosít. A venti fix 7 voltról megy amit a tápból kap. Szal kb ennyi.
Ja ha nem tudja valaki egészen pontosan mit mit is csinál, véletlenül se piszkáljon bele a tápba....
Új hozzászólás Aktív témák
- ID-Cooling FX360 INF WHITE univerzális CPU vízhűtés fehér garanciával
- FSP SI Serials FSP600 50ARN 600W 80+ Silver minősítésű ATX tápegység
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Noctua NH-L9a-AM5 CPU hűtő
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest