-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz jozsi252 #2030 üzenetére
nem csak Neked:
o.k. ez lenyegtelen: engem kifejezetten zavar, tudálékosnak érzem ezt:
beallitani a hydrot x %-ra "alabpól", azonnal ?én ilyet sosem próbálok (nem kérdés, sokkkkkal nagyobb=gyakorlottabb pizzatesztakeszitök is vannak itt mint en)
a tészta dönti el, figyelem hogy milyen, elbírja-e, igényli-e még a nedvességetnekem a nyujtasi videod alapjan tul nedvesnek tünik, en kevesebb vizet tettem volna
-
Mersant_le
csendes tag
válasz jozsi252 #2030 üzenetére
szinten 2 dolog:
a sot nem szoktak belekeverni a vizbe, mert lassitja az autolizist, kelesztest, viszont egy kis cukrot szoktak, mert az taplalja az elesztot.
a tesztat nem kell igy kinyujtani mint a sutemenyt, siman a kelesztotalban 2 kezzel megemeled az egyik oldalat majd rahajtod a talban maradt tesztara, es ezt 4 oldalrol megcsinalod. -
fradi81
veterán
válasz jozsi252 #2030 üzenetére
Csak két észrevétel, így szokták megnézni szakad-e még a tészta, tehát nem felfelé húzol ki egy darabot hanem két kézzel szétfelé húzod, ha közte nem szakad akkor jó.
A bucik felülete nem sima, addig szokták feszesíteni amíg az nem lesz. Van egy jó kis tésztakezelős videó, jó pár trükk van benne, pizzához is jó.moto g72, Ninebot d28e
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Ford topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Baldur's Gate 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest