Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Spoiler
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Döbbenet.Egy napig fel sem fogtam, mi történt, pedig nagyon jól indult, kézzel nagyon jól bekezdett, de a földharc istenére ilyen felelőtlenül rámenni földön, még az első háromszög-kísérletből ki is jött, szerintem ott kapcsolni kellett volna neki, nem értem, miért erőltette tovább, szerintem a túlzott magabiztosság, hogy majd ezt is megoldja, mint mondjuk Nogueirát, az vezethetett ide. Werdum részéről profi munka volt, minden tiszteletem az övé, ezt tudja legjobban és szinte rákényszerítette az akaratát, hogy ott döntsék el. Kíváncsi leszek a visszavágóra, úgy gondolom nem lesz még egy ilyen hiba Fedor részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Parkside szerszám kibeszélő
- HTPC (házimozi PC) topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest