Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Facebook és Messenger
- TP-Link WR1043ND router
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Teljesen jo,tesom is azzal nezte a kutyakat + lehet vezerleni a mozgasat jobb-bal le-fel tavolrol van automatikus mozgasa is,alkalmazason keresztul.Hangot is tovabbit oda-vissza.
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
Gubu0101
veterán
válasz sambenez #22974 üzenetére
Egy evet mar kibirt Elsonek ez volt mint opcio,meg nem voltam vele tisztaban,hogy mennyi helyet foglalnak a felvetelek.Igy utolog mar boven eleg bele.A felhoszolgaltatas meg kb fel eve jott.
Atol nem tartok,hogy esetleg illektektelen hozza fer,hogy kiszedje mert olyan helyere van szerelve.Max zsiraf nyakabol tudja megpiszkalni Ha meg tonkremegy veszek masikat,nem nagy osszeg,ha nem meg ott a felho.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Azzal csak az a baj,hogy ha tobb mozgolodas van az eppen aktualist mindig felulirja,ezert nem hasznalom igy.Ezert van nekem felho+sd kartyara mentes.A 16GB-os sdt kb hetente kell formazni,kibirhato.A felhobol meg nem kell,mert az sose telik meg.Az havonta torlodik automatikusan.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz DefJamHUN #22969 üzenetére
Sd-re folyamatos rogziteshez vagy nagy tarhelyu sd kell vagy napiszinten torolgetni vagy alacsony minosegben felvenni.Kerdes,hogy meddig akarod tarolgatni a felvetelt.Vagy komolyabb rendszer kell ami merevlemezre rogzit.
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
válasz dokee78 #22657 üzenetére
Teljesen jo a felvetel,mintha eloben setalgatnak a kamera elott.
Igen,most is mobilnetrol leptem be.
Ezt tudja felbontasban.
De [link] itt van egy rewiev video is[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Aki esetleg veszmajd vagy venni akar Tp link Vigi C340-es kamerat az ugy keszuljon,hogy nem adnak tapegyseget a keszulekhez.Bestmarkt-tol rendeltem,ma megerkezett,doboz kibont,erre nincs hozza tapegyseg Termeszetesen sehol nem szerepel leiras,hogy mi van a csomagban,egy tesztet talaltam most,ahol megemlitik ezt.12V ~5W tap kell neki.Mazlim volt,mert a Telekomos belterihez pont ilyen van,azzal kotottem be
-
Gubu0101
veterán
válasz dokee78 #22652 üzenetére
Igen,nekunk is az van lassan tobb mint 1 eve.Teljesen jol mukodik,”sok” beallitasi lehetoseg van. 2,4-es wifi vagy utp kell neki.A Tapo alkalmazas kell hozza,ami megvan ios es androidra is,van felhoszolgaltatas is par 100ft vagy sd kartyara rogzit.Gyorsban ennyi
-
Gubu0101
veterán
Üdv!
Mai nap szereltem föl 1db Tplink C310 kamerát,akinek esetleg van,az tudna segíteni abban,hogy a riasztásnál ki lehet e kapcsolni a hangot,hogy csak a fény jelzés maradjon?
Én nem találtam rá lehetőséget,de azért megkérdezem…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Opel topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- TP-Link WR1043ND router
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest