Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tmindegyi
csendes tag
válasz tmindegyi #19797 üzenetére
Válaszolok magamnak, jól jöhet másnak is ;)
Az ok, hogy külön user van létrehozva a távoli nézegetéshez. Amikor az új usert megkreáljuk, és ptz kamerához is van joga, akkor a ptz bepipálásakor be kell x-elni, mely kamerákhoz van joga mozgatni. Ha akkor van a user megkreálva, amikor még nincs meg az adott kamera, mint az én esetemben, akkor ahhoz nem lesz joga. Bölcs módon az ivms nem azt mondja, hogy a kamera mozgatásához nincs jog, hanem fekete kép. Mert logikus ;)
Lényeg, user újra kreálása megoldja.
Hogy lokálban, azonos subnetből mért megy, azt döntse el, aki ért hozzá ;) lényeg, megy már távolról is.
-
tmindegyi
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Axis PTZ kamera, egy Hikvision DS-7632NI-E2 NVR-en. Webfelületen nézve működik, visszanézés is. IVMS-4500, mobil app alól "a felhasználó nem jogosult" üzenetet dob, fekete képpel. A kamerákhoz mindhez külön user van, nem az admint/rootot használja az NVR. Azonos user nevek, és jeszavak vannak mindhez megkreálva. Ahhoz is, ami megy, és ahhoz is, ami nem. A többi kamera megy hibátlanul. Axis is, Hikvision is van rajta több, mind jó. Már mindent elrestartoltam, elfogyott az ötlet. Másik axisok hibátlanok rajta.. csak ez szívat.Nem használom a hikvision cloud-ját, hanem dyndns van, fizetős, más miatt is. Ha a belső hálózatból hozzáadom az IVMS-hez, az nvr IP címére hivatkozva, akkor jó. Mind. Ez is, a többi is. Ha kintről, publikus felől, akkor nem. És csak ez az egy. Vagyis port forward, stb gond nem lehet, akkor mind nem menne
Van tippetek?
Kezdek a falnak menni ezzel a marhasággal.
[ Szerkesztve ]
-
tmindegyi
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy DS-7608NI-SE/P Hikvision NVR, rajta csak 2db kamera. 1 Hikvision dome, és egy Axis dome. Ezek mindkettő menüből választható, nem onvif kamerák, van rá template a menüben..
Működnek, hibátlanul. De 20 percenként kb az NVR logban szerepel egy ilyen: "Információ - System Running State - 0.0.0.0" Előtte egy SMART információ.
Ezt leszámítva megy.. eddig..
Mi a fene lehet ez? hibát eddig nem látok, minden szép, minden jó. HDD-t cseréltem, maradt a bejegyzés halmaz. Előző Seagate 1TB volt, ez WD, és 250GB.. kizárt, hogy rosszak mind a ketten...
Google sajnos nem adott/mondott okosat.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC - RTX 3060Ti - AMD Ryzen 5600 - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD
- PS5 Dualsense 30th Anniversary
- Dell mini laptop 13,3coll 8gb ddr3 ram 320gb hdd HDMI.....1/2 áron itt a legolcsóbb az oldalon!
- Apple AirPods Pro 2 USB-C Bal új/cserélt A3048
- GAMER PC - RX 6700 XT 12GB - AMD Ryzen 7 5800X - 32GB DDR4 - 500GB SSD - 700W 80+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest