-
IT café
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos993
friss újonc
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni egy nvr+ poe switch rendszer esetében. Adott egy nvr felvevő (8 csatornás) egység, amihez kapcsolódik 2 db poe 48 V kamera. Továbbá a routeremmel (nvr netport--> router--> poe switch) össze van kapcsolva kb 50 m-re egy poe switch. (8 csatornás) A poe switchből további 2 kamera megy tovább kb 70 m-re kameranként.(utp 6-os kábel). Az utp kábeleket én krimpeltem és teszterrel ellenőriztem is, (többször is újrakrimpeltem és ellenőriztem a testerrel) ami szerint megfelelő.
Miután csatlakoztatom a poe switchez sem a kamerák nem kapnak jelet és áramot se a poe switch nem jelzi az adatforgalmat a ,,kis visszajelző villogással,,. Ha azonban egy gyárilag krimpelt utp kábelt használok pl egy 2 m-es darabot akkor gond nelkül megjelenik a kép bármelyjk poe switch porton.Mi lehet a probléma?
Nvr- techage
Poe switch - techageElőre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DV digitalizálás
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest