- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Zyxel NAS326
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- SUSE Linux
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mobilinternet
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysz
tag
válasz
EmThor #13232 üzenetére
Hivatalosan maszkolni kell igen. DE van itt egy legenda, miszerint történt a faluban egy eset, amikor a rendőr becsöngetett valakihez, hogy látja van utcára néző kamera, szeretné elkérni a felvételt, mert jöttek a gyanús elemek és segítene. Mondta a manusz, hogy de hát le van maszkolva. Erre a rendőr jól lebaszta, hogy miért csinált ilyen marhaságot
Szerintem max. a szomszéddal kellene megdumálni, ha rálát az ő részére is. Ha nem, akkor meg mehet simán. de csak szerintem.. -
vacs
Topikgazda
válasz
EmThor #13228 üzenetére
Szia.
Én NEM értek egyet azzal, hogy a kamerák kinyírják az sd kártyát, hol olvastad ezt!?
Nekem az udvari kamerában volt használva kb 2 évig egy 64-es kártya, majd abból kivettem és bele tettem egy Xiaomi 360 kamerába, itt kb másfél éve megy hibátlanul (tehát összesen kb 3,5 éve semmi baja)!
Ha majd ez a sima kártya tönkre megy, akkor veszek helyette egy High endurance kártyát!A kamerát hova tennéd?
Amit írtál, az nem igazán érzi jól magát kint, az ablakban pedig azért nem biztos hogy jó lesz, mert éjjel az infra fénye tükröződhet az üvegen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- LEGO klub
- Milyen alaplapot vegyek?
- Revolut
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest