Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
motrola
aktív tag
válasz spiritex #2501 üzenetére
Lényeges, hogy ki kell tenni egy figyelmeztető táblácskát, Kamerával megfigyelt Terület.
A neten lehet találni nem nagy ügy.
A kapuknál elhelyezett kamerák általában a közterületet is látják ami nem törvénybe ütköző.
1 biztos a rendőrség kíváncsi lesz a kamera felvételekre, ha betörés lesz az utcádban.
Nálam kb. 2 hete voltak mert tőlem 3 háznyira volt egy próbálkozás.
Mivel felvétel nem volt és egyébként is eléggé keveset lát a közterületből nem is akadékoskodtak.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
-
gergo1989
újonc
válasz spiritex #1659 üzenetére
Kedves spiritex!
Lassan most már 3 hete tesztelem a kamerát, Te mit tapasztalsz ? Nálam a hangátvitel elég gyenge és ami zavar, hogy óránként érzékel mozgást, pedig a fényviszonyok is alig változnak. Most tervezek egy picit drágábbat venni, tesztelni.
----
Valaki tud ajánlani 25-35 ezer forint közötti D-Link márkájú, fontos lenne, hogy a hangátvitel is jól menjen. -
gergo1989
újonc
válasz spiritex #1645 üzenetére
én is most ruháztam be egy DCS-932L-re viszont az email küldés funkciót nem tudom beállítani :/ .
Próbáltam beállítani a szükséges címeket, de a test küldés után, amikor áttérek a STATUS menüre, akkor a az email test-nél ezt látom : E-mail Test Invalid username/password.
Mi lehet a probléma szerinted ? -
Rick4
félisten
válasz spiritex #1640 üzenetére
Van egy ismerősöm, ő csempe mögé tette a wc-nél, nem látszik semmi, de ha akarja, 4 csavarral kijön az ajtó, és mögötte a gép. Ha nála a wc-ben kezdenek el kotorászni, akkor meg is érdemlik, hogy elvigyék. Akármilyen épületben lehet ilyen helyet találni, ha nincs, csinálni.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
iceman82
csendes tag
válasz spiritex #1629 üzenetére
Köszi, ez nagyon jó ötlet!
Bár az összekapcsolását még nagyon értem......De mondjuk az öntözőrendszeres tetszik!!! ) Mondjuk rakunk bele hypot....vagy sósavat.....mindjárt elmegy a kedve az illetőnek a lopkodástól.
Csak azt nem teljesen értem, hogy ha ebbe a smart konnektorba beledugom a wifi-s érzékelőt akkor mondjuk hova kötöm pl. a szivattyút vagy akármit?!
-
wgaborw
tag
válasz spiritex #1507 üzenetére
Szia!
A kamera mydlink hozzárendelése és a WIFi kapcsolata elkülönül egymástól... Ha otthon nálad felpattintod WiFire (célszerűen WPS segítségével) majd ugye hozzárendeled a megfelelő mydlink account-hoz, majd kikapcs és egy másik helyen bekapcsolod és felpattintod egy másik WiFi-re mondjuk (akár szintén WPS segítségével), akkor simán menni fog...
De miért nem lehet ott üzembe helyezni? Amúgy már a mydlink Lite alkalmazással is hozzá tudod rendelni a megfelelő mydlink account-hoz, csupán ugyanazon a hálózaton kell lennie a kamerának és az okostelefonnak... majd a Helyik kamerák fülön megjelennek az ugyanazon hálózaton lévő kamerák.. és már lehet is hozzárendelni a fiókhoz, amivel beléptél az alkalmazásba...
G.
-
törölt tag
válasz spiritex #1548 üzenetére
Pontosan ez a neve. Powerline adapter. 2db eszköz. Az egyiket bedugod egy röfibe és adsz neki Lan -t. A másikat meg egy másik röfibe és a 220V -os hálózaton továbbított netet kiadja wifin. Kritérium: a két röfi azonos áramkörön (biztosítékon) kell legyen.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz spiritex #493 üzenetére
Egy megfelelő szoftverrel és működő pc-vel bármilyen kamera tud videót rögzíteni az nem nagy kunszt.
(#491) Immy: próbálkoztam a BlueIrissel, regos fórumtárstól kaptam tippeket (köszönet érte) de sajnos nem sikerült jól belőnöm, a fő probléma az volt, hogy annyit nem tudtam beállítani hogy ha mozgás van akkor rögzítsen egészen addig amíg x perc mozgás mentes időszak miatt le nem áll. Sokszor nem rögzített, sokszor meg leállt felvétel közben hiába volt mozgás. Pedig ezért még kifizettem volna 30$-t ha rendesen működik.
Végül az iSpy mellett kötöttem ki ami ingyenes, és a fenti dolgot elég egyszerűen be lehetett állítani rajta. Már csak finomhangolni kell. Itt meg az volt a probléma, hogy magas fps-nél (720p, 25-30fps) mindig szétesett a kép és folyamatosan rögzített. Beállítottam 15 fps-re itt jónak tűnik. Így napközben a boltban ahol be van állítva rögzít ha bejön valaki az ajtón és egészen addig rögzít amíg mozgás van majd 15mp inaktivitás után leáll a felvétel.
(#492) Tom5: erre szinte bármelyik modern IP camera megfelel, válasszál pénztárca és felbontás függvényében, szerintem HD felbontásnál lejjebb már nem érdemes adni a dolgot, utána beállítod, aztán egy Dynamic DNS kiszolgálóval meg egy programmal akár okostelefonról akár böngészőből el tudod érni bárhonnan a kamera képét.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz spiritex #480 üzenetére
Addig jutottam tegnap, hogy a Sighthound működik úgy ahogy kellene, meg végülis a BlueIris is látja a kamerát csak kicsit még el kellene mélyednem a beállításában.
Előbbi nagyon tetszik csak 60$-t őszintén szólva nagyon sokallanék érte. BlueIris 1 felhasználós licensz 29$ az még talán belefér. -
bigrock
Topikgazda
válasz spiritex #363 üzenetére
5 méteren nem indokolt a fesz.esés, ha csak nem nagyon vékony a toldó kábel keresztmetszete. Én a toldó kábelt kiváltanám úgy, hogy egy 5 m-es Cat5e fali vagy patch kábel 2x4 erét összefognám, ennek a végére forrasztanám tápdugót, a másik végét meg direktbe összeforrasztanám a tápegység kábelével.
-
spiritex
veterán
válasz spiritex #341 üzenetére
Szerintetek.
Ha egy bejárati ajtó üvegére ragasztom belülről, akkor érdemes álcázni, eltakarni (mondjuk egy színes fóliát ragasztva elé), hogy csak a blendéje látsszon, vagy éppen ellenkezőleg az a jó, ha minél jobban látszik, mintegy elriasztásképpen?Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
wgaborw
tag
válasz spiritex #331 üzenetére
Szia!
A mydlink cloud fiókba egy felhasználó alá összesen 128db eszközt regisztrálhatsz... EZ akár lehet 128 különböző helyen is mindegyik más-más internetkapcsolaton.... A közs csak az account, ami alá beregisztrálod őket... Pont az a lényeg, hogy nincs gondod az internet kapcsolatokkal, azt majd a regisztrált account segítségével a mydlink szolgáltatás megoldja a háttérben...
G.
-
wgaborw
tag
válasz spiritex #299 üzenetére
Szia!
A D-Link esetében a kamera mellé jár egy ingyenes szolgáltatás, amit mydlink cloud-nak hívnak. Ennek pontosan az a lényege, hogy nem kell a routered meg a kamerádat mindenféle free DNS szolgáltatásra konfigurálni vagy különböző portokat nyitni. A kamera folyamatosan tartja a kapcsolatot egy központi szerverrel, és amikor Te szeretnéd bárhonnan megnézni a kamera képét, akkor Te is a központi szerverre jelentkezel be, és a kamerád és az okostelefonod vagy notid közti kapcsolat kialakítását a szerver lerendezi. Adatokat nem tárol, semmi ilyesmi, gyakorlatilag egy jól kialakított és automatikusan működő kapcsolatot épít fel a kamera és a Te eszközöd között. Mindezt természetesen titkosítva...
Személy szerint több ilyen kamerám is van, és eddig nagyon jól működtek...
G.
-
Agostino
addikt
válasz spiritex #298 üzenetére
hát, leginkább marketinget. hogy van benne, tudja kezelni a dns szolgáltatótól kapott belépési adataidat és magától elkommunikálgat vele. modellenként változik megy-e... nekem nem volt ilyen. 299 - te dlink és digitus termékekről beszélsz. én wamscam, elsőként linkelt változat. utóbbi 21 000 forint, utóbbi 24 000 forint. a wanscam mindennel együtt 15-16 000 környéke. az általad linkelt modelleket nem ismerem, ezért magától értetődően a bővebb működésükről sem tudok nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
spiritex
veterán
válasz spiritex #298 üzenetére
Illetve írod, hogy :"önmagában egy wifi meg egy kamera nem elég ahhoz, hogy a netről bármikor hazanézzünk",
de ha az ember vesz egy ilyet vagy egy ilyet, akkor elvileg nincs semmi bonyolult dologra szükség. Hogy van ez?Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest