Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
addikt
Nekem is ma érkezett meg. Most nincs időm, de holnap tesztelem, és írok, ha még aktuális lesz.
Előzetes tipp: ha van saját webes streaming felülete, akkor LAN-on belül böngészőben IP-vel (nyilván érdemes neki fixet adni), WAN-ból pedig DDNS+port forwarding lesz a megoldás.
Ha nincs saját webes streaming felülete, akkor kell keresni egy alkalmazást, azon belül pedig elérés módja pedig ugyanaz mint amit írtam az előző bekezdésben.[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
Ma hajnalban rendeltem meg a qf001-et (azóta pár Ft-tal fentebb ment az ára), előtte én is sokáig nézegettem. Érdemi különbséget a tömegükben találtam adatlap alapján. Lehet, hogy a qf002 erősebb anyagból lett összeépítve. Később még tervezek egy kamerát a lakásba, ha a megrendelt beválik akkor lehet, hogy egy qf002 lesz a másik. Akkor majd tudok nyilatkozni érdemben is
Más téma: Jól láttam, hogy Android-ra KitKat-tól felfelé nem támogatott az Escam saját alkalmazása? Biztos van kismillió más app is amivel jól működik, ill. webes felületről se gond, csak ez szemet szúrt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest