Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz Mortein #40180 üzenetére
Kelly téli az pontosan egyenlő azzal, mintha nem is lenne téli.
Szerintem.
Én vennék rá egy Nexen 4S-t, az télen és vizen is jó, vagy ha kitelik, akkor egy Goodyear Vector 4season gen2, ami télen egy téli gumival egyenértékű, és vizen is nagyon jó, ellenben nyáron szárazon picit gyengébb, de jobb mint egy téli. -
kisza25
félisten
válasz Mortein #40067 üzenetére
nekem is 4 évszakos van és itt a fórumon még sokunknak, megyek pályán is, volt nemrég 2db vészfékezésem és simán meg tudtam állni. Egy 6 éves pirelli nyári után került fel és ég és föld a 4 évszakos javára. Szóval inkább egy friss 4 évszakos, mint egy öreg prémium én erre jutottam (eddig). Mivel a 4 évszakos fut télen nyáron kb 3-4 év alatt cserés lesz, így mindig friss gumin szalad a gép, nem kell eldobálni a megöregedett téli+nyári szettet még jó futófelülettel
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
2ozzmexy
senior tag
válasz Mortein #40067 üzenetére
Nah, így már tisztább a kép, akkor az én javaslatom:
4db 4 évszakos, mondjuk [link] , kisétálni és megnézni van e teljesértékű pótkerék a kocsiban, ha nincsen akkor az egyik felnit (a szebbet) megtartani a maradék 2-ből, ha van akkor azt megnézni mennyire csereérett. Arra is keresni vmi olcsó 4évszakost ami nem kötött forgásirányú, így lesz egy vattaúj teljesértékű pótkereke, amin eljárhat hetekig ha nincsen idő/pénz/kedv elvinni a defekteset a gumishoz. (gondolom nem rallizik a gyerekekkel )
Ami megmaradt azokat meg dobálni fel jófogás/vatera/racingbazár stb. helyekre, tuti elviszik mint a cukrot és 6-7 évre le van a gondja gumi ügyileg, neked nem kell izmoskodni otthon a szezonális átszereléssel vagy gumishoz rohangálni, csak akkor ha defekt van.
Nem utolsósorban pedig biztonságban lesz az egész családod, mert egy ilyen kléber azt a szintet tuti hozza amit a rikken/sebring/nordexx/infinity/sailun stb., viszont a szerelgetések ára a zsebetekben marad, így abból a pénzből vehettek a gyerkőcöknek fagyit/játékot/vidámpark belépőt/vagyamitakartok.[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
2ozzmexy
senior tag
válasz Mortein #40061 üzenetére
kisza25 tanácsa megszívlelendő mindenképpen, gondolom nem a pályán dönget vele 200-al az esőben, szóval egy középmezőnyös 4évszakos bőven elég rá.
Azért van 6 felnije, mert egy kétgarnitúrás autóhoz minimum 9 de inkább 10 felni kell! (4+1pót/szezon), valszeg az előző tulaj a téligumit behúzta a pótkerekekre meg tett magasról...
4évszakosban viszont érdemes egy vredit nézni rá, vagy egy nexxen-t, de ha a pótkeréken lévő gumi is cserés, akkor figyelj rá h ne rotation márkájú legyen.P.S: Dícséretes h ennyire vigyázol az asszonyra!
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
pepucs
tag
válasz Mortein #40061 üzenetére
Ugyan ebben a méretben Rikent és Nordex-et használtam. Ha tényleg a legolcsóbb kell akkor ezek közlekedésre teljesen alkalmasak A nyári Riken-ek 2016 óta teljesítenek egy 52LE-s erőgépen.
Egyébként kisza25 verziója lehet az optimális megoldás.[ Szerkesztve ]
"azt mondta reggel a rendszer, hogy adjak meg új jelszót. Beírtam, hogy faszom, erre kiírta, hogy túl rövid ..."
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS routerek
- Android szakmai topik
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Vicces képek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest