Hirdetés
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GumisPeter
senior tag
Ez sajna a legvégső ára.Ennél jobban nem tudom nyomni...
DOT 2008as.
Amit találtál az T-s index valszeg, ami lehet olcsóbb valóban.De van Firestone Winterhawk2 ami 19000-/db
Falken HS439 20200-
Kleber Krisalp HP2 H-s 19700-
Pirelli Sotto _Zero H 23200-
Dunlop 3d 24400-[ Szerkesztve ]
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
klepto
addikt
Semperitben nincs (tudtommal) all season minősítésű abroncs, és nekem fontos, hogy ne csak ráfogják, hogy 4 évszakos, hanem legyen nemzetközi all season minősítése (amit pl. Austriában is elfogadnak téli gumi helyett)!
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Integra
titán
lehet hogy a winterhawk újabb mint az fw-930
ami azt jelenti hogy min. legalább olyan jó mint az fw-930, amiből egy szett most van az egyik autón, bátran ajánlom.
vagyis winterhawk-ot is nyugodtan szvsz.
Bővebben: link
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
az akkor valami extra nem gyári méret van rajta (utólag rárakott alufelnis cucc) mert 16-os alapméret 01-es megane-on szerintem kizárt.
max R15 lehet ha lemezfelni van rajta. nézd meg, fontos, mert sajna elég fájós lesz a nagyobb felni méret miatt ár
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Android szakmai topik
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Google Chrome
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest