Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Deathunter79 #9409 üzenetére

    A kopás miatt írtam le, hogy úgy, hogy nyáron is a téli volt fennt, még úgy is az előregedés miatt lett kuka. Nekem így a tesztekben jó lenne levonni a kopás miatt kapott pontokat, mert nem segít rajtam, hogy 20 év alatt kopna el 1 szett.
    Télen kellene, hogy jó legyen hóban és jégen, már amennyire jó lehet. 5:10-kor még havon-jegen megyek, mert felreeső helyen van a melóhely.

    Origón volt egy sz*r cikk, abban a cserélgetés mellett érveltek, hogy ha télen-nyáron téli van, akkor 5 év helyett 3 év alatt elkopik, így csak kb 10K-val olcsóbb évente, mint a két szett évi 2 cserével. Valamint, hogy felnire szerelve is kellene időnként centrírozni, csak az átszerelést lehetne megúszni.
    +4 felni min 40K lenne.
    A fogyasztásnövekedés sem annyira számít, mert kevés a km. A zaj, az jó lenne alacsonyabb, de az vállalható. (most Sava téli volt fennt nyáron, hangosabb, de még türhető) Így lehet, hogy nekem a télen-nyáron téli feküdne, és amikor elkopik, akkor mindig venni 2-t, és cserélni-centrírozni. Előre 2 új, a régi meg hátra. Vagy lehet, hogy komplettben is ez lenne a nyerő.
    Kérdés, hogy mennyire árt egy télinek, ha kapja a meleget és az UV fényt, utána a 2. 3. vagy akár 4. 5. télen a hóban-jégben hozná-e a puhább keverék tapadását. Ha csak a zaj, a kopás és a fogyasztás a hátrány, akkor szerintem ez lenne a nyerő.

    Most 4 téli mindenképp kell.

Új hozzászólás Aktív témák