Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    BÚÉK mindenkinek!

    Írok pár tartósteszt tapasztalatot.

    Nexen N-Blue 4S (195/65 R14)
    Egy 1200kg körüli kocsin van (90LE) és most szolgálja az 5. telét. Végre volt hó, ki is tudtam próbálni és meg kell mondjam még mindig maximálisan elégedett vagyok vele, télen, nyáron, nedvesen és hóban is jól teljesít. Először azt gondoltam, hogy 3-4 szezont szolgál akkor már elégedett vagyok vele de még most sem látom értelmét cserélni. Km mondjuk nincs benne túl sok olyan 20 ezret mehettem max ezidő alatt.

    Bridgestone Weather Control A005 (205/55 R16)
    Egy 1300kg körüli Focuson. 125LE. Amennyire imádtam az első 2 évben most annyira kezd csalódást keltően viselkedni. Tél mondjuk sosem volt erőssége, nem is ezért vettem, de idén már esős úton is könnyen megccsúszik elindulásnál, amikor végre volt hó és ki tudtam benne próbálni hát már ott sem sok jót lehet róla elmondani. Ez volt a 4. téli szezonja de a következőnek szerintem már nem ezzel futunk neki. Km nem ment túl sok bele, talán 25k km szóval nem a kopás miatt ilyen hanem valószínű hamar elöregedett.
    Szuper abroncs lenne amúgy, ha tovább hozná az első 1-2 szezon teljesítményét. Főleg a Nexenhez képest szembetűnő a romlás, mikor az egy olcsóbb kategóriás gumi és 4 helyett 5 szezon után sem éreztem rajta romlást.

    Szóval ez utóbbi ősszel cserés lesz, nyárra még marad mert szárazon nincs vele gond, utódját még nem tudom, egyelőre itt is a Nexen felé hajlok de majd nézelődök még. Nexen nagyon jó ár/érték arányú, ebben a méretben még 20k alatt kapni. CC2 szimpatikus lenne de nem 30 feletti áron, az 4 abroncsnál nagyon sok.

Új hozzászólás Aktív témák