- Facebook és Messenger
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
-
IT café
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Saabe már jópárszor kinyírt engem is valamilyen módon. Általában PP-nél úgy érkezik helivel vagy opressorral a hajómra, hogy az vagy elkaszál vagy, ha nem, akkor a robbanás visz el.
Ezen sosem húztam fel magam, így közlekedik, ez van. Nálam is előfordulhat, hogy valamivel épp nem tudok megállni. Vagy bunker eladásnál az E betűt nyomogatom.
Sosem adtam vissza neki és nem is akartam. A PHHU elvileg egy békés crew lenne, de sajnos vannak akik nem szeretik a békét. És mostanában egyre több ilyen taggal találkozom.
Viszont akkor nem értem, hogy miért nem az idegeneket nyírják ki, mert azokból mindig akad. Vagy lehet, hogy csak azokra tudnak rámenni akik békésen játszanának és nincsenek felkészülve a hátba támadásra?
A robbanó lövedékes távcsöves ellen nehéz védekezni. Nemrég lemoddereztek miatta a piza-sok. De most mit csináljon az ember a noob-ok ellen? Opressorral ki tudta lőni a Kuruma-m, mert az nagyon menő hátulról, utána meg nem tudta vele leszedni a Buzzard-om. Ja nem, az a haverja volt, de az is ráment crew társra. Szóval megérdemelték, le is léptek a session-ból.
De ezek mind idegenek, akik ellen eleve készül az ember.Ma is kinyírt a kedves MC elnök egy szállítás közben, nem is értettem, hogy miért. Valsz sticky-vel. Még jó, hogy neki szállítottam és leadtam már a motorját. Válaszra sem méltatott. Mégsem mentem oda hozzá és lőttem fejbe.
A 25-ös session-ból volt vagy 10 idegen, biztos nem tudta beazonosítani, hogy azonos színű a pöttyünk a térképen.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest