Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
4k60fps 1 perces videó, nem a tesztben szereplő készüléktípussal:
550 megabyte, HEVC formátumban 320 megabyte. Ezekkel a méretekkel 1 óra videó 33 gigabyte és 19 gigabyte. De a janeszgol által megadott mérettel is 44 gigabyte.
Ki a fene akar 1 óránál több videót a telefonján tárolni? Kezdem a sort: kisgyerekesek, világot utazók stb. Na ők válasszák a nagyobb tárhelyet mert oda kell, opció adott.#48 Mindenki azt csinál amit akar, csak nem értem miért baj az ha egy gyártó olcsóbban kínál kevesebbet ami amúgy teljesen használható. Miért jó az nekem ha többet fizetek olyanért amire nincs szükségem.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Noukoum
veterán
Megjelenéskori hivatalos árat megjelenéskori hivatalos árral.
#43: Ott a nagyobb, nyugodtan veheted azt. Még az sincs hogy drágább mint a konkurencia, hanem konkrétan olcsóbb.
Most lőttem egy 12 megapixeles képet, az 3 megabyte alatt volt.
De számoljunk 5 megabyte-al: 10 000 darab fotó kb. 50 gigabyte, felhő nélkül. Ez valóban nagyon kevés, óriási negatívum!Marketingelhetnének, de a többi gyártó ad? Hát akkor...
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
Pixel 9 pro XL 128gb: 509 990
Pixel 9 pro XL 256gb: 549 990
Samsung Ultr 256gb: 599 000
Iphone 15 PM 256gb: 599 000Először azt hittem hogy a hülye google csak 128gb-os hozza itthonra, erre kiderül hogy mindössze az a probléma hogy fele annyi tárhelyet 90 ezerrel, ugyanannyi tárhelyet 50 ezer forinttal olcsóbban adnak.
Gondolom a Samsung és Apple vásárlók mélységesen fel lennének háborodva ha fele annyi tárhelyért cserébe 90 ezerrel olcsóbban kapnák a terméket. Hát mit képzelnének ugye.
A streaming korszakában, amikor 128gb-os telefonnal bőségesen el lehet lenni. Akinek meg nem elég veszi a nagyobbat.
Nem értem hogy sikerült ezt összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest