- Starlink
- Bitcoin topic
- Hálózati / IP kamera
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- VPN topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
tudja valaki, hogy mi értelme van a PC-s mapsban annak a funkcionak, hogy szerkeszthető az utvonal ugy hogy az egérrel oda huzod ahogyan szeretnéd, de ha át akarod küldeni a telefonra akkor nem veszi figyelembe és csak azt küldi át ahogy saját maga megtervezi?
A telefonban, meg nem lehet modositani huzással az utvonalat.A köztes megállok meg max talán 6 lehet.
A wazze meg csak egyet enged. valaki estleg tudja, hogy ez a funkciot, hogy lehetne használni és hogy azt az utvonalat küldje ki a telefonra amit megszerkesztettem ? -
repvez
addikt
üdv , tud valaki arra megoldást, hogy , hogyan lehet több útvonalpontot megadni a mapsban az egész világra nézve, , hogy kiírja a távolságokat is mint mikor a kocsira tervez ?
Mert most ha olyan célállomást adok meg ami csak repülővel közelíthető meg akkor nem enged további útpontot megadni, nem lehet keverni a közlekedési eszközöket közte.
ÉS ilyenkor csak a két pontot összeköti és csak egy időt is ,de nem írja ki a távolságot .Van valahol olyan alternatíva ahol a repülő és a kocsi útvonalakat egyszerre lehetne több pontba megadni és esetleg még vizuálisan is mutatná ?
-
repvez
addikt
esetleg ha már amugy is kémkedik utánam ,hogy merre járok a felkeresett helyere vezető utakat nem lehet valahogy megjeleniteni és a többször használt utvonalakat más szinnel jelölni ?
Minden hónapba küldi az összesitést és ott meg lehet nézni az utvonalat , és feltesz pár kérdést is ha nem tiszta hogy jártam e az adott helyen.
Ezeket az utovonalakat lehet e valahogy a fő mapra is feltenni ? -
repvez
addikt
üdv, nem tudom, ki mennyire járatos a google mapsz lelki világában, de vagy egy furcsa rész amit nem értek benne.
ugye a térképen be lehet jelölgetni különböző helyeket, hogy a mentés résznél, hogy megnézném és csillagozott helyek stb..
na mármost én ahova el szeretnék jutni arra a helyre teszek egy jelet, hogy megnézném, ilyenkor egy zöld jelet tesz a térképre. ahol már voltam akkor a csillaggal megjelölést használom ilyenkor egy sárga csillagot tesz.A probléma ott jelentkezik, ha távolról mondjuk egész Europát mutatva nézem . ilyenkor pl ha Londonban 10 hely van bejelölve amiből 8at csillagoztam , 2őt meg megnéznék akkor igy kinagyítva nem a többségben lévő csillagos jel jelenik meg Londonnál hanem a zöld. És igy úgy néz ki mintha még nem jártam volna Londonban. Igy egy kicsit zavarossá teszi a megjelenést.
-
repvez
addikt
válasz
t72killer #175 üzenetére
Nekem is legális minden az IGO ingyenes szülinapp-ját is használom, de az álábbi hibákat nem tudom megoldani még a google mapszban, pedig akkor folyamatos frisistésem lenne.
ÉS a google mapsnál hiába tervezem meg az utvonalat és problok navigálni, kikapcsol a kijelző igy nem látm az utat rajta, a navigáció meg mert mondja az utpontokat, csak épp vizuálisan nem látom.illetve az alábbi hibák, hogy a PC webes felületéről nem megy a küldés mobilra ikon, pedig mindkét készülék ugyan azon az email fiokhoz van bejelentkezve.
Illetve a telefonon, van, hogy fura utszakaszokat is beletesz a tervbe amit nem tudok ugy szerkeszteni, mint a webes verzióba, hogy odébb huzom egérrel .ha ez a 3 hiba megolddna, akkor nekem se kéne más progi.
-
repvez
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy a PC-n megszerkesztet utvonalnál a mobilra töltés miért nem aktiv ?
Vagy a mobil verziónál, hogy tudom az utvonalat odébb huzni, hogy arra az utra menjen ahova szeretném, ne legyen benne felesleges kitérő?
Illetve az utvonal tervező akkor is mondja az instrukciót ha offline van a mobil?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest