Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
akkor úgy látszik nem csak én szenvedek vele.
Még akkor este, amikor a hsz-t írtam elindítottam egy feltöltést (16mb). Hát maradjunk annyiban, hogy nem győztem kivárni... Olyan érzés volt, mintha az ablakból nézném, ahogy nő a fű..
Úgy hagytam a gépet, és reggel már fel volt töltve.
Csak azt az 1gb-s fájlt is fel kellene valahogy szenvedni, de mire az felmegy.. -
guftabi96
addikt
sziasztok!
Csak nekem nem jó a drive?
Délután óta szenvedek vele.
Több böngészővel is ugyan az a probléma:
Teljesen random helyen megáll a feltöltés, és onnan nem megy tovább. (ráadásul kegyetlen lassú is ez a feltöltés).
Néztem, speedtesttel megvan az eszméletlen gyorsaságú 1 megabit feltöltési sebesség, + youtube-ra is normál idő alatt töltött fel videót.
És akkor még ugye ott van a megállás.
Most is egy 1gb-os fájlt akartam feltölteni, erre olyan 70% körül megáll, és nem mozdul.
A hajam kihullik lassan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest