- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Manjaro Linux
- Gmail
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #983 üzenetére
Volt valaha előfizetésed?
Lehet hogy csak azt követően ajánl fel akciós árat.
-
mexel
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #926 üzenetére
Ugyanolyan droid, majdnem ugyanolyan telefon, és nem az abaj hogy az app nem kerül vissza, mert visszakerül, csak éppen az adatok nincsnenek benne. Nem értem azt miért olyan macera visszaállítani. ( nyilván ha aza helyzet amit mondasz az egyértelmű)
A fotóknál meg felkerül elvileg, mert a régi telefon látja az összeset, de az újnál belépve csak a fele van megA mentési útvonal pedig a gyári, belső tárhelyes DCIM.
Mindegy, nem erőltetem, ez egy fehér folt, azt hiszem mert nem csak én szívok vele, millió ilyen problémát olvasok mindenféle fórumokon ( megoldást kevesebbet), nem eőltetik a fejlesztők hogy megoldják, pedig meg lehetne, mert ennél bonyolultabb dolgok is működnek.
Pl a Viber mentésnél sem megy úgy minden ahogy kellene, pedig azt írja met mindent...Mindenesetre köszönöm szépen a választ és a segítséget!
Ja, az én gmail fiókjaimhoz ( van bőven) nekem is van mindhez rendelve más cím stb stb. Itt is pl a Xiaomi cloudhoz csináltam neki egy gyors freemail-os acc-t, nem szoktam mindenhová ugyanazt használni
-
mexel
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #924 üzenetére
Köszi, közben ez meg is történt, valóban csak gyári új állípot indításból működik. Az a baj hogy sajnos nem állít vissza mindent.
A goggle fotók pl csak a fotók felét mutatja stb stb. ma még futok egy kört ezzel és ha nem esz jó kénytelen leszek egyesével mentegetni appokat, minden egyebet. ( appok beállítási sem jönnek át, azzal nem sokat érek hogy a playről az üreseket letölti)
Egyébként én soha nem szerettem felhőbe feltenni privát fotókat, de most a goggle fotókra felkerült majdnem minden ami a telefonon volt ( nem az én telefonom)
Ehhez mennire tud bárki hozzáférni vajon, kell itt valamit állítani ( google fotók) hogy ne legyen semennyire publikus? -
Oldman2
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #918 üzenetére
A képeket biztos ide szántad?
A kódokkal.
-
kelly7
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #916 üzenetére
Hát pont ez az. Törlöm simán a telefonról, be lépek a feltöltött képekhez, onnan is törlődik valamiért. Vissza a teló kukájába, vissza teszem a telefonon a helyére, ás a feltöltött fotóknál is meg jelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest