Hirdetés
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz SpongyaBob #10642 üzenetére
Alul letöltéskor az ikonon van egy kis nyilacska, azon belül a menüben, hogy az ilyen file-okat mindig nyissa meg.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
válasz hackeeeee #10627 üzenetére
Na és itt jön a képbe az, hogy jó, megnyitod simán a találatot, azon belül mondjuk még 2-3 oldalon át kell verekedned magad (pl. egy árgépes találat esetén), majd mégse találod meg azt, amit kerestél, nem jó az árgép, újra a találati lista érdekel. Ekkor már semmit nem ér a vissza, el is felejtetted, mit kerestél Nekem meg csak egy katt a nagyítóra.
Node mivel eltérő a netezési szokásunk, szerintem ezt folytathatnánk napestig, nekem így kényelmesebb
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Belekattintasz a keresősávba és elkezdesz gépelni... belekattkor ugyanis kijelöli a tartalmat, ami benne van, szó szerint semmivel nem kerül többe kitörölni.
TRob1: hát én gyakrabban keresek ugyanarra, ha pl. venni akarok valamit.
hackeeeee: de így még nem tudod, hogy amit találtál, az jó-e, tehát a 4. lépés, hogy átkapcsolsz arra a fülre
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz hackeeeee #10620 üzenetére
Úgy értettem az új keresést, hogy ugyanazt keresem vagy picit átírom. A te módszereddel újra be kellene gépelni. Egyébként biztos bonyolult lett volna Chrome-ba bekapcsolhatóvá tenni... FF-ben meg, ha akarod használod, ha akarod nem, mivel a címsor is képes keresni, szóval érted
1. beírom, mit akarok keresni
2. rákattintok simán az általam gondolt találatra és megnyitom ugyanabban az ablakban
3. ha talált, ennyi, ha nem CTRL+T, EnterA te verziód:
1. beírod, mit keresel
2. CTRL+katt, amire gondolsz
3. átkapcsolsz a másik fülre
4. ha talált ennyi, ha nem vissza a másik fülre, majd kezded elölrőlAkárhogy nézem, a FF módszer kevesebb katt és gombnyomás Ha meg meg akarom tartani a találati oldalt, még mindig csinálhatom úgy is. Chrome-nál nincs választásod.
szerk:
spammer: ha már ott tartunk, akkor a könyvjelzők is. Ez a vízszintes listázás egy horror. Könyvjelzőkből kifér 10 Chrome-ban, úgy 50 FF-ben. Letöltéseknél meg nincsen csík. Mióta grafikussá vált a kezelőfelület a számítástechnikában, minden folyamatjelzésre van csík. Sőt, nem is, már DOS-ban is volt karakteres csík. Az ember vizuális, nekem hiányzik.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz hackeeeee #10617 üzenetére
Kivéve, ha csak sokadjára találod meg azt, amit keresel. FF-nél, ha új ablakot nyitok, ott marad a keresőmező kitöltve, így gyorsan tudok újabb keresést csinálni. Az oldalon belüli keresést is visszafejlődésnek érzem. A letöltések megjelenítéséről nem is beszélve. Hogy úgy mondjam, jobban elviselem mégis a FF kínjait, mint megszokjam a Chrome-ét
-
addikt
-
addikt
válasz hackeeeee #10613 üzenetére
Nagy kár.
A másik, hogy jó lenne egy külön címsor és keresőablak... de itt csak címsor van. Meg lehet változtatni? Pluginekkel csináltam ugyan valamit, de az is csak egy ikon, rá kell kattintani, ha lapot váltok, eltűnik. Sőt, már entert nyomva a kereséshez, azonnal eltűnik.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Az meg lehet valahogy csinálni, hogy a keresőablak (CTRL+F) ne tűnjön el, ha oldalt váltok? Nagyon megszoktam már FF alatt, hogy ott marad és, ha váltok oldalt, csak nyomogatni kell az entert az újabb kereséshez, nem megint CTRL+F, enter.
-
addikt
válasz barnam_ #10464 üzenetére
Használj helyette Orbit Downloader-t.
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Chrome-ban tényleg csak ilyen kreténül lehet torrent file-t letölteni? Értem ezalatt, hogy rákattintok, ki kell választanom maga a torrent file letöltési helyét, letölti, utána még rá kell kattintanom, hogy megnyissa a BitTorrent. Nem lehetne ezt automatizálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Yettel topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest