Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Sziasztok!
Eddig, ha megnyitottam a gmail-t, facebook-ot, stb, megjelent automatikus kitöltéssel a felhasználó név és a jelszó, és csak a bejelentkezésre kellett kattintatnom.
Ma nővérem belépett a gépemen a saját gmail-jébe és a facebook-jába, és most nem akarja automatikusan kitölteni ezeket a mezőket.Hogyan lehet ezt visszaállítani, ahogy volt?
Köszönöm szépen előre is,
Üdv! -
default.
őstag
Mi történt a Chrome-mal? Átrendeződött a Könyvjelzőkezelő?
Kb. egy hete még az "Alkalmazások" mellett volt egy lenyitható könyvjelző-tár. Most nem találok ilyet. És a menüsort sem tudom beállítani sehol.. Tényleg eltűntek, vagy csak én vagyok tufa?[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
válasz Criminal017 #24190 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Szeretném a meglévő, szinkronizált Google Chrome fiókomat visszaállítani alaphelyzetbe, vagy törölni, vagy hogy mondjam, hogy újra a 0-ról kezdhessem a beállításokat, könyvjelzőim gyűjtögetését, stb. stb..
Frissen telepítettem egy Chrome-ot, és most NEM szeretném a régi Chrome szinkronizációmat visszakapni, hanem azon a fióknéven újrakezdeni mindent.
Hogyan tehetem ezt meg?Köszönöm szépen!
-
default.
őstag
-
default.
őstag
Sziasztok!
Chrome szinkronizáció kapcsán kérdezném, hogy ha a jelenlegi könyvjelzőimet, beállításaimat szeretném "elmenteni" a felhőbe, tehát szinkronizálni, akkor mit kell tennem? Ugyanis ha bejelentkezem és szinkronizálok, akkor a legutóbbi bejelentkezésemkor meglévő könyvjelzőimet rakja be a mostaniak közé, én pedig azok közül töröltem párat, illetve vannak újak. Tehát nem a régit szeretném visszaállítani, hanem azt felülírni a mostanival...
Köszönöm szépen előre is.
-
default.
őstag
Sziasztok!
Több gmail fiókom van, és általában kattintással tudom kiválasztani, melyikbe akarok belépni, és az ahhoz tartozó jelszót kitölti magától. Most valamiért eltűnt az egyik fiókom ebből a listából.
Ezt hogyan tudom visszahozni? És hogyan tudok egy adott fiókot beállítani "alapértelmezettnek", hogy itt a listában mindig az jelenjen meg alapból? Chrome legújabb verzióját használom Win7 64bit alatt.
Köszönöm szépen előre is. -
default.
őstag
válasz anonymus89 #22005 üzenetére
Tiltva van mind a kettő ..
-
default.
őstag
Sziasztok!
"A ... fájl rosszindulatú, ezért a Chrome letiltotta"
Szeretném, ha ezek nem lennének, mit kell átállítanom?
Köszönöm szépen előre is!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Leformáztam a vinyómat, de elfelejtettem "lementeni" a chrome-ot.
Lehetséges valahogy visszanyerni a könyvjelzőimet a régiből?Köszönöm előre is!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Chrome nem ajánlja fel, hogy megjegyezze a felh.nevet/jelszót egy adott honlapon. Mi a teendő?
köszönöm előre is!
-
default.
őstag
Erre valakinek ötlete? ...
-
default.
őstag
Sziasztok!
Ha van több gmail fiókom, hogyan lehet beállítani, hogy alapból ne egyik hanem másik fiókot ajánlja fel bejelentkezéshez? Régebben talán úgy volt, hogy amelyikkel utoljára léptem be, legközelebb is azt adta ki.
Ha rákattintok a felh. névre, ki tudom választani, melyikkel akarok belépni, de azt szeretném, ha alapból egy másik fióknevet ajánlana fel.
Köszönöm előre is!
üdv -
default.
őstag
válasz spammer #19910 üzenetére
Nem, félreértettél. Nem marad bejelentkezve, hanem ugye ha gmail-t behozom, akkor a bejelentkezéskor a felh.név,jelszónál nem az általam kívánt fiók adatai jelennek meg alapból, hanem egy másik saját fiókomé, és hiába váltom át másikra, és jelentkezek be azzal, következő alkalommal megint ebbe a fiókba tudnék belépni..
-
default.
őstag
Sziasztok.
Gmail, több fiók, felh.nevek-jelszavak mentve. Mindig ugyanazzal a fiókkal lépek be, de most egy másik elmentett fiókkal léptem be, azóta azt hozza be alapból, ha megnyitom a gmail-t. Hogy a vérbe kell visszaállítani? Nem tudom megjegyezni
köszönöm előre is
-
default.
őstag
Srácok, a youtube videók pár hete ilyen bazi nagy méretben (nem teljes képernyő, de nem is a normál méret) jelennek meg automatikusan, és nem tudom átállítani.
Be lehet valahol állítani, hogy visszaálljon a rend, és olyan legyen, mint régen ?köszi!
-
default.
őstag
sziasztok!
youtube videóknál eltűnt az az opció, amivel a felbontást lehetett állítani, most már csak a kommentárokat lehet ki-be kapcsolni.
ez nektek is így van? chrome miatt van ?köszi
üdv![ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
sziasztok!
ha egy weblapnál a chrome nem jegyezte meg automatikusan (fel sem ajánlotta) a felh. nevet és jelszót, hogy lehet neki manuálisan megadni, hogy ne kelljen mindig beírogatni ?
köszönöm !
üdv -
default.
őstag
sziasztok!
a tálcán megjelenik néha egy értesítési ikon a chrome-hoz.
a tálca beállításaiban már átállítottam, hogy ne jelenítsen meg semmit a chrome-mal kapcsolatban, ennek ellenére néha mégis megjelenik.
ez mitől lehet ?köszi szépen
üdv -
default.
őstag
sziasztok!
hogyan tudom törölni egy adott weblapon megjegyzett felhasználó nevemet ?
köszi !
-
default.
őstag
válasz szildavid90 #17110 üzenetére
Ez engem is érdekelne.. Tud valaki okosat mondani ?
-
default.
őstag
Erre nem tudja senki a megoldást ? ...
-
default.
őstag
...erre valaki ?
-
default.
őstag
sziasztok!
hogyan lehet beállítani a chrome-ban, hogy a gmail bejelentkezéskor ne jegyezze meg ezt a fiókot, mert több fiókom van és nem mindig ezzel lépnék be.
(hiába nyomtam a "fiók kezelése" gombra, majd távolítottam el a fiókokat, minden egyes belépésnél újra megjegyzi)
köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest