Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tothjozsi96 #33198 üzenetére
Aha, köszi.
Kerestem az ilyen nevű flag-et, de nem találtam.
Kivették ezek szerint.
Viszont paraméterlistába berakva a "--disable-features=CustomizeChromeSidePanel" paraméter/érték párost "még" működik
(paraméterlista => esetemben linux-on a ~/.config/chromium-flags.conf fájlban, mert pár éve végleg elengedtem a win-t) -
törölt tag
válasz tothjozsi96 #33196 üzenetére
Most akartam érdeklődni, hogy a 124->125 váltással bejött UI-t hogyan lehet visszacsinálni.
Akkor sehogy???
(Mert eddig flag-ekkel valahogy megmaradt még pár régi dolog, de most mintha elvágták volna) -
tylerddd
veterán
válasz tothjozsi96 #33158 üzenetére
Továbbra is csak az legutolsó eredményezett nálam problémát.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Rick4
félisten
válasz tothjozsi96 #33138 üzenetére
Beállítások, megjelenés nálad milyen?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
coco2
őstag
válasz tothjozsi96 #30812 üzenetére
Természetesen. Néha eltünteti. De nem mindig. És amikor új lapot nyitok meg, minden alkalommal ott vannak a könyvjelzők. Eddig annyit sikerült, hogy amikor frissen nyitom meg a chrome-ot, olyankor nincsenek még könyvjelzők. De aztán az első új lapnál "megérkeznek".
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Bubee82
őstag
válasz tothjozsi96 #30799 üzenetére
Nálam mindennap lefagy legalább 1 alkalommal a Chrome, semmire sem reagál, egyszerűen csak megáll, majd 4-5 másodperc elteltével magához tér
Ezt en is eszrevettem. Rohadt idegesito. -
azbest
félisten
válasz tothjozsi96 #30799 üzenetére
Fura amúgy.. a revert után újra frissítettem ugyanarra az aktuális 89-esre és mintha megszűnt volna a korábbi durva laggolás.
Olyan nekem is feltűnt, hogy a 89-ben, ha külön ablakba húzok ki fület, akkor elejti és ha visszahúzom az ablakba az egeret, akkor az egér után ugrik a fül
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz tothjozsi96 #30762 üzenetére
Nálam a "lefagyás" gond még nem orvosolták
Egy bizonyos idő után,ha nyitva hagyom valamelyik oldalt akkor-"fehér" lesz utána tehát nem tudom folytatni.Pár hónapja nem tudják megjavítani -
sandró60
addikt
válasz tothjozsi96 #30740 üzenetére
Dettó ugyanez van nálam is kb 2-hónapja.Googléknál valami nem "kerek"
-
MadGame
senior tag
válasz tothjozsi96 #30725 üzenetére
Nálam semmi gond.
-
Yodamest
veterán
válasz tothjozsi96 #30526 üzenetére
de ott is már minden validálva van, vissza van jelezve, nincs ismeretlen eszköz, semmi...
-
SP4C3
veterán
válasz tothjozsi96 #30478 üzenetére
Nyomd meg az instert-et. Nem chrome a bűnös.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
titán
válasz tothjozsi96 #30154 üzenetére
Érdekes nekem ott nem csinálja, bizonyos oldalakon a keresőmezőnél és bejelentkezéskor a szövegablaknál lett ilyen keret.
-
eketomy
senior tag
válasz tothjozsi96 #29963 üzenetére
ez nálam is ilyen, ha bezárom és újra megnyitom egy új ablakba a facebookot akkor kis időre mindig megjavul, nem értem én sem az okát még!
Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
h1mpi
félisten
válasz tothjozsi96 #21394 üzenetére
Mert tetszik Ez a win7 és a 8.1 összemosása. Sokkal szebb és felhasználó barátibb. Nekem eddig bejön nagyon.
Fully electric lifestyle!
-
Chyka
csendes tag
válasz tothjozsi96 #21363 üzenetére
5x fagyott le a rendszerem -csak restart gombal lehetett visszahozni- mire rájöttem , hogy a chrome a ludas , letöröltem , firefox fel , azóta nincs gond . Szégyen a fejlesztőktől hogy így elcseszték az utolsó frissitést ... én nem rakom vissza az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Path of Exile 2
- Ukrajnai háború
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest