Hirdetés
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Faterkam
addikt
válasz gtasystem #10898 üzenetére
Én használom napi szinten mindkettőt, abszolút nem mondanám, hogy nálam lassabb lenne a róka, vagy a Chrome lenne gyorsabb. Igaz Hdd-m van csak.
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
spammer
veterán
válasz gtasystem #10894 üzenetére
Akkor tényleg gyanús, hogy a flash lesz a okozója, mert ez egy sima youtube videó, nálam gond nélkül megy.
Írd be a címsorba, hogy chrome://plugins és kapcsold ott ki a flash plugint, nézd meg, hogy ezeken az oldalakon akkor is előjön-e a hiba!
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz gtasystem #10892 üzenetére
Elvileg nem marad meg semmi, de van egy backup progi, viszont azt hiszem ez sem ment el mindent (pl. ha jól emlékszem, akkor jelszavakat sem): [link]
Tehát ami fontos, azt jegyezd fel, screenshotold ki vagy valami, biztos, ami biztos...
Lehetséges egyébként, hogy valami plugin (talán flash) lesz a gond, de jobb egy friss install, aztán akkor kiderül.
-
spammer
veterán
válasz gtasystem #10890 üzenetére
Vírus esetleg? Az is biztos, hogy nem RAM probléma lesz? RAM modul hibánál lehet újraindulás vagy fagyás. Proci talán akkor, ha valami nagyon pörgetné, túlmelegedne, ilyesmi..
Ezt így elég nehéz megtippelni
szerk: a bonyolult oldal mit jelent? Lehetséges, hogy a flash okozhatja a hibát? Szerintem szedd le a Chrome-ot, teljesen pucold le, aztán rakd újra és az Adobe Flasht is telepítsd újra!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bitcoin topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS routerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest