- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- YouTube
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vírusirtó topic
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Próbálgattam a napokban a böngészőket, részben amiatt mert felmerült a uBlock illetve magának a reklámblokkolásnak az ellehetetlenítése a jövőben Chrome-nál, lehet persze baromság, meglátjuk.... Talán csak az Opera ami egálban van vele de a Chrome gyorsabban indul el, a Firefox miután telepítettem 4-5 népszerű bővítményt(ublock, dark mode, roboform, IDM bővítménye meg nem tudom még mit) érezhetően lassabban nyitotta meg a lapokat, 2-3 másodperc volt egy linkre kattintás után annak megnyitása, SSD-m van de ettől még elismerem, hogy az én konfigom lehet sz.r viszont ugyanezen a konfigon a Chrome egy szélvész, mind indulásban mind honlapok betöltésében. Minden sokkal jobb Chrome-mal, Firefox-ot töröltem, Operát megtartottam de nem használom. Szóval tanulság, Chrome a legjobb. btw. mindenképp olyan böngészőt kerestem ami tud szinkronizálni androidra mert 2 androidos eszközt használok szóval a sync must have. Nem akarok böngésző vitát elindítani, nagyon szeretném, hogy legyenek komoly vetélytársai a Chrome-nak, hogy a Google ne tudjon szemétkedni. P. S. a vivaldi androidon béta és ha jól emlékszem Adguard nem tudta blokkolni a reklámokat azon szóval azt desktopon ki se próbáltam.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest