Új hozzászólás Aktív témák

  • Fishor

    senior tag

    válasz MadGame #28945 üzenetére

    Szia!

    már vagy 4 napja ezzel szenvedek és nem tudok előre haladni. Próbáltam az appdatás tölréses, chrome beállítások visszaállítása, számítógép megtisztítása kombót is. De még ha nem lépek be a szinkronizálásba, akkor sem hozza be az oldalakat. Furcsa, hogy szinkronizálás után, sokáig csak a bithument és a facebbokot hozta be, aztán máskor újabb gép újraindítás után volt hogy behozott mást is, időkép, ncore, otp, gmail stb, ilyenkor el is fogadtam azokat a cooki szabályokat amiket mostanában dobál folyton a törvény miatt, és volt hogy néha be is jöttek utána, aztán sokadik betöltés után megint lenullázta. Próbáltam törölni a gyorsítótárat cookikat, most megint csak a bithumen meg a facebook jön be. Olyasmire gondolok ezek alapján, mintha valami tiltaná az oldalakat, de összenéztem az asztali gépemmel, és minden lényeges beállítás azonos. A notin van egy menüvel több, ami valami pin kódos védelmet engedélyez vagy tilt, ez a menü nincs az asztali gépen, de ez sincs aktiválva (nincs semmi beállítva benne, nem is tudom igazán mi lenne ez.) Valami hardverkulcsot említ benne, de nincs is a notin hardverkulcsos program, meg semmi.
    CC cleanertől félek, mert egyszer az összes ikonomat lepucolta, újra is kellett utána raknom néhány alkalmazást, értelem nélkül nem merem használni.
    Már teljes win újratelepítésen gondolkozom, csak nyilván jó lenne enélkül megúszni a dolgot, pláne hogy nincs garancia arra, hogy jó lesz, hiszen szinte kezdetektől fogva nem volt tökéletes. Még arra gondolok, hogy esetleg valami cheat engine program nem kavartá-e be, ezt rakta fel egy srác valami játékhoz, de szerintem előtte sem volt tökéletes, így nem gondolnék arra, hogy ez okozza a problémát (bár nincs kizárva). Végülis azt a chrommal töltötte le, tehát akkor még jó volt. Ugyanakkor utána még betöltötte a zöme alkalmazást, és miután elkezdtem újratelepíteni utána lett ennyire rossz. De ami a legfurcsább, hogy az Edge tökéletesen működik miközben a chrome nem tölti be ugyanazt. Ezért gondolom, hogy a Chrommal van a gond.

    Üdv: Fishor

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák