- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Ahogy frissítettem a 42.0.2311.90 m verzióra, a plug-in-eim nagy része eltűnt Chrome alól, a chrome://plugins lap alatt sem látszanak. Amik eltűntek pl.: Java SE8u45 NPAPI, Adobe Flash Player 17.0 r0 NPAPI, VLC Player plug-inek, Adobe Acrobat Reader plug-in, stb.
Offline profilt használok, a Google szolgáltatásba nem szoktam bejelentkezni.
Firefox alatt minden plug-in látható és működik.
-
spammer
veterán
válasz
Rimuru #20740 üzenetére
Titlebart én is ki tudom kapcsolni bármikor (undecorate).
De arra kattintva történik a minimize, és azért kell, mert néha olyan helyzetben döglök a laptop mellett, hogy közelebb van az egér és így nem kell nyújtózni a billhez (touchpad egy fos, ki van kapcsolva).
Tab space nekem bőven elég, mindig bezárom, ami nem kell, bármikor meg lehet nyitni akkor, ha újra kellene (sosem szemeteltem tele a tab bart). Vimperator vagy egyéb Vim mode tervben van.
-
winfos
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.
Ez a find people a képen bal alul, beette magát a böngészőmbe és egyszerűen nem tudom eltüntetni.
Friss windows telepítés után a chrome profilomba bejelentkezve ez fogad.Kérlek segítsetek
köszönöm
-
laszlohu
addikt
-
animatrix11
őstag
Üdv!
Valahogy fel lehet varázsolni a chrome-t amd sempron cpus gépre? Kiírja hogy nem elegendő a hardver (de azért a win7 elfut rajta) Elvileg az a baja hogy SSE2 nincs benne, lehet valahogy telepíteni?
-
xrace77
tag
Sziasztok!
Mostanában az asztali gépemen a Chrome pár oldalt automatikusan mobil verzióban nyit meg. Nagyon zavaró. Van rá valamilyen megoldás erre?
-
spammer
veterán
válasz
myke01 #20728 üzenetére
Na utolsó OFF, mert még seggbe leszek rúgva.
Linux alatt használom, nincs problémám a sebességgel (uBlock + host file szűrés bekapcsolva), megy rendesen. Flash is megy, de nálam alapból tiltva van, mert külső lejátszóra (mpv) küldöm a videókat (youtube, vimeo stb.). Itt a kód a Firefoxhoz: [link] (userChrome.css-be kell rakni, vagy Stylish-ba, és kell hozzá előtte a Classic Theme Restorer). Jelenleg a 35-ös verzióval használom, most az elég stabil, még nem frissítettem újabbra.
Ha kellene bővebb infó, akkor inkább privi, mert nem akarok Chrome topikban offolni.
-
Üdv mindenkinek!
Használ valaki még a mai világban 64 bites XP-n Chrome-ot? Én használnék, viszont a 64 bites XP-hez csak SP2-es csomag létezik, ezért pár weblapnak a tanúsítványával problémázik a Chrome, és nem is nyitja meg ezeket a lapokat.
Firefox-on minden működik, mert az saját tanúsítványt használ, de nekem fontos lenne, hogy a Chrome is fusson az SP2-es x64-es WinXP-n.
Van valami ötletetek?
MOD: Most látom, hogy az SP2 mellé kell valami SHA-256 kiegészítő is, ezt még nem telepítettem, megpróbálom!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Chrome nem ajánlja fel, hogy megjegyezze a felh.nevet/jelszót egy adott honlapon. Mi a teendő?
köszönöm előre is!
-
Hello!
Neha talalkozom olyannal, hogy egy file letoltesekor, miutan leert a teljes file, kiirja a letoltosavba a chrome, hogy ez a file karos lehet a bongeszesi elmenyere(vagy valami hasonlo) es a chrome letiltotta azt. Ha letoltom mondjuk az explorerrel es atvizsgalom, virus nincs benne. Miert reagal bizonyos dolgokra igy a bongeszo?
-
spammer
veterán
Firefoxot használok, mert azt testre tudom szabni, az egész felület "széthackelhető".
Persze egy kis css ismeret kell hozzá, ha jobban bele akar nyúlni az ember, de alapból is sokkal jobban testre szabható, mint bármelyik Chromium származék.
Jelenleg így néz ki az általam átszabott, "1 soros" róka: [link]. Általában kevés tabot használok, mert folyamatosan bezárom, ami már nem kell, így simán elférek 1 sorban, fő a minimalizmus.
A Chrome persze telepítve van, tesztelgetni, meg egyéb specifikus dolgokra kellhet, de elsődlegesen már pár hónapja a FF-ot használom.
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Valahogy megoldható, hogy "kétpaneles" legyen a böngésző?
-
hanti
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
A névjegy megnyitásakor azt írja, hogy a rendszergazda letiltotta a frissítést és nem igazán tudok rájönni hogy tudom ezt megszüntetni.
Ma délelőtt óta csinálja és semmihez nem nyúltam előtte hozzá.
Találtam egy két malwaret ami a mobilaréna megnyitásakor akar települni, de ezeket már sikerült leszedni az Anti-Malware minden frissítésnél blokkolja.
A Chromet teljesen letöröltem még a mappáját is kiirtottam, de újra telepítésnél mindig ezt írja.
Nem tudom mit lehet ilyenkor csinálni, szívesen fogadok minden tippet, tanácsot.
Köszönöm. -
törölt tag
Sziasztok!
Chrome még mindig nem tud mit kezdeni az 5.1-el? Utálom a Mozillát, de Chrome-ban egy videót nem tudok megnézni, mert cask stereóban van hang...
-
kispx
addikt
válasz
Panthera #20713 üzenetére
Hivatalos oldalon. Ez lehet, hogy nem magyar. Nem próbáltam, de lehet, hogy az.
Szoftverbázis. Ez meg nem hivatalos Google oldal -
Panthera
őstag
Üdv!
Valaki tudna linkelni egy friss magyar offline telepítőt?
-
Comes
tag
Sziasztok!
Nem találtam rá megoldást, ezért ide írok.
Az a problémám a böngészővel, hogy rendszeresen előugranak különböző reklámok, még akkor is, ha egy aktív linkre kattintok..
Mi lehet a probléma ?
Nem hiszem, hogy vírus lenne a gépen, mivel rengeteg gépen dolgoztam, és azokon volt vírusvédelmi szoftver.
Válaszotokat köszönöm
-
TechRobot
aktív tag
olyat nem lehet csinálni, hogy egy adott weblapnak megnyissa az összes linkjét ami az adott oldalon van?
-
Kleroo
veterán
problem solved, egy bővítmény volt (céges, gép, van védelem, semmit nem töltök le, és mégis...lol )
-
Kleroo
veterán
Ahoy! Csak nekem kezdett el ma oldalfrissítéskor idióta animációt dobni?
Flippel a képernyő vagy 3-4 alkalommal. Marha idegesítő. Ez vmi beépülő kis vírusszerűség, avagy egy frissítés "áldása"? hol lehet kinyomni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest