- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
A Beállítások -> szűrőknél nézd meg, nincs-e valami beállítva, aminél ez van: "Művelet: Archiválás"
szerk.: Akkor már nekem is lenne egy kérdésem...
A PH!-s levelekre van egy szűrőm:
Találatok: fromrios@prohardver.hu)
Művelet: Archiválás; A(z) „prohardver” címke alkalmazása
Azonban néha egy-egy levél megjelenik az inbox-ban... Sejtem, hogy valószínűleg programhiba, de kíváncsi lennék, más is tapasztalt-e ilyet?[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
őstag
válasz Wolfskin #4207 üzenetére
Ezt próbáltad már: Beállítások -> Maximális oldalméret
@#4206: Az elküldött levél nem foglalja többször a helyet, pont erre van kitalálva a címke-rendszer, a beszélgetéseket csak logika szerint csoportosítja, nem tényleges mappákban.
Viszont ha ennyire helyszűkében vagy, és munkára is használod, akkor szerintem nem sok az 5 USD évente, de ha mindenképpen ingyenes kell, akkor meg kezdj el átállni!"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
őstag
Ez így van, nem számít a pont! [link]
"A címe hasonló, de több vagy kevesebb pont van benne (.), vagy más eloszlásban tartalmaz kis- és nagybetűket.
Néha kaphat olyan üzenetet, amelyet az Önéhez hasonló címre küldtek, ám a címben nem ugyanannyi pont van, mint az Önében, vagy más a pontok elrendezése. Tudjuk, hogy elbizonytalaníthatja a gondolat, hogy a rendszer valaki más e-mailjeit irányította az ön fiókjába, de ne aggódjon: mindkét cím az Öné.
A Gmail a felhasználónevekben nem ismeri fel karakterként a pontokat, így a pontok hozzáadása a Gmail-címekhez, illetve elhagyásuk nem befolyásolja a tényleges célként működő címet; az összes levél Önhöz - és kizárólag Önhöz - érkezik. Röviden:
gipszjakab@gmail.com = gi.psz.jak.a.b@gmail.com
gipszjakab@gmail.com = GIPSZJAKAB@gmail.com
gipszjakab@gmail.com = Gipsz.Jakab@gmail.comEzek a címek mind ugyanahhoz a személyhez tartoznak. Ezt saját maga is tapasztalhatja, ha úgy próbál meg bejelentkezni a felhasználónevével, hogy hozzáad vagy elhagy belőle egy pontot. Ekkor változatlanul be tud jelentkezni a fiókjába.
Ha olyan levelet kap, amelyet láthatólag másnak szántak, akkor a feladó valószínűleg rossz címet írt be - ugyanúgy, ahogy telefonáláskor is megesik, hogy félretárcsázunk. Az ilyen esetekben azt tanácsoljuk, lehetőség szerint lépjen kapcsolatba az eredeti feladóval vagy webhellyel, hogy értesíthesse őket a hibáról.
Még egy dolog: a Google Apps felismeri a pontokat. Ha pontot tartalmazó felhasználónevet szeretne, kérje meg a domain rendszergazdáját, hogy adja hozzá becenévként a kívánt felhasználónevet."
ment egy PÜ is...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Először is egy víruskergetést javasolnék egy másik vírusírtóval (Pl. a Kaspersky 2010 trial)
Aztán próbáld meg IP alapján elérni a google.com-ot:
74.125.87.104
74.125.87.99Ha IP alapján működik, akkor parancssorba:
ipconfig /flushdnsszerk.: ping esetén a www.l.google.com normális, legalábbis odairányít engem is...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz WonderCSabo #3082 üzenetére
Nekem az IMAP megy, a küldés viszont nem az igazi. Kb. 10 perc kellett neki, hogy ideérjen egy teszt-mail.
-
őstag
Esetleg javaslok pl egy thunderbird-öt levelezőnek, akár portable verzióban is!
@qwertly: Ha nem használsz semmilyen levelezőprogramot, akkor a fogadó oldalon lehet probléma (pl. mail szerver/SPAM szűrő megfogja, esetleg veszélyesnek ítéli, mert ingyenes cím, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz qwertly #3009 üzenetére
A gmail smtp szerverét használod? Elvileg az használható a UPC hálózatában is, mivel nem a standard smtp portot használja. Ha a gmail szerverén megy a levelezés, akkor ott nem a UPC-nél lesz gond! Esetleg teszteld webről is...
-
őstag
Pár napja a gmail checker nevű win7 gadget megadta magát és nem hajlandó mutatni az olvasatlan e-mail-eket. Tapasztalt más is ilyen problémát???
-
őstag
A baromság csúcsa... A F@520m kivan azzal, hogy ha valami normálisan menne/működne, azt máris 150 milljomoscsemete+fejlesztésre képtelen cég támadja. Nem azért mert szar, hanem csak mert az nem jó nekik! (vajon a gmail hitelét mennyire rontja a g-mail???)
-
őstag
válasz Winner_hun #2251 üzenetére
Próbáld ki ezzel: pop.googlemail.com
-
őstag
válasz Fortissimus #2248 üzenetére
Vazz! Tényleg! Nem is vettem észre...
-
őstag
válasz Fortissimus #2243 üzenetére
De a lényeg: nem a szokott portokat használja a gmail.
POP3 port: 995
SMTP port: 587
# Enable POP in your Google Mail account.
# Open Thunderbird and select Tools > Account Settings.
# Click Add Account.
# Select the Email account radio button and click Next. The Identity screen appears.
# Enter your full name in the Your Name field. Enter your full Google Mail email address username@googlemail.com) in the Email Address field and click Next.
# Select POP as the type of incoming server you are using. Enter pop.googlemail.com in the Incoming Server field.
# Set the Outgoing Server to smtp.googlemail.com and click Next.
# Enter your Google Mail username (including @googlemail.com) in the Incoming User Name and Outgoing User Name fields and click Next.
# Enter a name for your email account in the Account Name field and click Next.
# Verify your account information in the dialogue box and click Finish.
# Select Server Settings from the folder list below your new account.
# Update the Port value to 995.
# In the Security Settings section, select SSL from the Use secure connection options.
# Select Check for messages at startup and Automatically download new messages
# Click Outgoing Server (SMTP) in the folder list
# Select the smtp.googlemail.com (Default) entry from the list and click Edit. The SMTP Server page appears.
# Enter smtp.googlemail.com as the Server Name and set the Port to 587.
# Select User Name and password and enter your Google Mail username (including @googlemail.com) in the User Name field.
# Select TLS from the Use secure connection radio buttons and click OK.
# Click OK to save your changes and exit the Account Settings dialogue."Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
őstag
válasz Winner_hun #2241 üzenetére
Ennek alapján: [link] ?
-
őstag
Még egy lehetséges megoldás:
- a Notifier-t elindítani
- dupla-klikk az ikonra a tálcán
- amíg meg nem jelenik a felkiáltójel, reboot-olni a gépet
Így már 20 perce megy
A hivatalos fórumuk szerint a fejlesztőik dolgoznak rajta."Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
őstag
Nah, minden lehetséges megoldást végigjátszottam, és most működik!
Amit próbáltam:
- uninstall notifier
- kijelentkezés a gmail-ből
- FF & IE cache és cookie-k törlése
- IE -> options -> privacy -> advanced -> override automatic cookie handling -> block - block
- reboot
- notifier újratelepítése
(- ha eddig nem oké, akkor itt egy második reboot)
és most müxik...
DE! Erős a gyanúm, hogy én itt ökörködtem, a guglinál meg helyrepofozták a cuccot... Ha továbbra sem működne nemktek, akkor érdemes megpróbálni, netes leírások alapján hoztam össze."Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
őstag
válasz paramparya #2229 üzenetére
Egy ötlet:
2. When messages are accessed with POP: Keep GMail's copy in the inbox
Ha így is csak az olvasatlanokat szedi le, akkor nincs ötletem..."Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
őstag
Ma reggel óta a következő fogad a gmail notifier-ben:
An error has occurred.
Cannot read your messages (bad data; 6)
Az IE és FF cache ill a cookie-k törlése nem segített. Bármi ötlet?"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
őstag
válasz concret_hp #2085 üzenetére
Settings > Filters > Create a new filter > Choose search criteria ...
Itt megadod a szűrési feltételt, majd hogy automatikusan adjon hozzá egy cimkét (Apply the label)"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest