-
IT café
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Sziasztok !
Kétlépcsős azonosításnál a Frrefoxbeli gmail managerre állandóan jelszót küld a telefonra. Az alkalmazásokhoz egyszer pedig fel is vettem. Gépemet biztonságosnak adtam meg, Köv indításkor nem votl jó a jelszó. Megadtam a sajátomat, belépett.
Ha rákattintok, akkor belép, de minden FF indításkor jelszót küld.
Mi lehet a gond? -
Sanyi.mTs
addikt
Az arhiválás pontosan mire is jó?
-
Oldman2
nagyúr
Hogyan tudok megadni egy olyan Filter-t, ami alá bekerül minden email, amit egy adott címről érkező és az oda küldött összes emailt egy Címke alá pakolja?
Jelenleg ezt két szűrőfeltétellel tudtam csak megoldani.
-
Clapko
csendes tag
Sziasztok!
Sikeresen elállítottam valamit az egyik gmail fiókomba. Minden beérkező levelet automatikusan archivál. Hogyan lehet visszaállítani, hogy a beérkezőbe jöjjenek a levelek és csak amit archiválni akarok az kerüljön archiválásra?
UI: sztem a mailboxba rontottam el valamit, de most már az alkalmazás sem indul el, mindig kilép indítás után.
-
margithid
veterán
válasz
margithid #7239 üzenetére
Ha kicsit érthetetlenül fogalmaztam akkor bocs.
Szóval a lényeg, hogy szűrőnél ott van egy email amiről át akarok irányítani egy emailt egy másik emailemre.
Átirányítás és POP/IMAP-nál mi legyen bejelölve, az Átirányítás tiltása vagy A beérkező üzenetek egy példányának továbbítása ide: ?
Ha ez utóbbi van kijelölve, akkor minden emailt elküld, nem csak azt amit szűrőnél kiválasztottam, ha meg az Átirányítás tiltása, akkor emg nem küld el semmit se nem? -
margithid
veterán
Szeretnék átirányítani egy naponta kapott emailt 2 másik gmailes fiókra.
Hozzá van adva a 2 fiók, engedélyezve is, szűrőknél beállítva a 2 email cím a küldő emailre, viszont egyik emailre az összes beérkező emailt megkapom. Az átírányításnál engedélyezve van A beérkező üzenetek egy példányának továbbítása ide, arra az emailre amire az összeset megkapom. De szűrő hozzá van adva, igy nem kéne mindet megkapnom nem? -
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Nincs valamilyen infótok hogy a Gmail mikor áll át az új felületre?
-
Littoral
aktív tag
válasz
donjohnson #7235 üzenetére
A Gmail átmenetileg nem fér hozzá az Ön névjegyeihez. Amíg fennáll ez a helyzet, problémákat tapasztalhat.
Nálam is ugyanezzel fogadott a gmail belépés után, viszont teljesen normálisan hozzáfértem a névjegyekhez, semmilyen fennakadás nem volt a működésben.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
donjohnson #7235 üzenetére
A netadó miatti szájtépés miatt korlátozza a fidesz.
Nálam is ezt csinálja és ki is dobál.
-
donjohnson
addikt
A Gmail átmenetileg nem fér hozzá az Ön névjegyeihez. Amíg fennáll ez a helyzet, problémákat tapasztalhat.
bekavart neki a vihar? -
attiati
veterán
lehet valahogy keresni a leveleim között (gmail.com felületén)?
a levél tárgyában egy szót ismerek, arra szeretnék keresni
-
itouchfan
senior tag
egy email levelezőlistát szeretnék létrehozni. nekem gmail fiókom van, de akiket szeretnék bevenni, azok közül több citro mail -es, free mail -es, sőt még céges email cím is van. Megoldható ez így, vagy nem fogják megkapni a leveleket?
egyben nem engedi leírni a free mailt és a citro mailt, nem tudom miért
-
lionshamlet
senior tag
Hello, az lenne a gondom hogy a Gmailos fiókomból eltűnt az összes bejövő-kimenő levél.
Mi történhetett?
-
V.Stryker
nagyúr
Az archiválás meglett. Viszont a gmail letiltott, nem tudok kifele emailt küldeni. Vót má ilyen valakinél?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ma reggelre egy rakat mailer daemon bejövő üzenet és egy csomó kimenő spam üzenet fogadott. Értesítést nem kaptam, hogy feltörték volna a fiókot. Mi történhetett? Valami robot?
Illetve milyen mód van arra, hogy az összes 1 évnél régebbi bejövő és kimenő üzenetet archiváljam?
-
Oldman2
nagyúr
Ahogy írták már, igen be lehet állítani. Én sok év után épp most álltam át erre a megoldásra.
A már leírt megoldás mellett, az új (még nem "szűrt") levél megnyitott állapotában is tudsz új szűrőt felvenni a következő pont kiválasztásával:
Felül: Továbbiak -> Ehhez hasonló üzenetek szűrése
Nekem ez gyorsabb a napi ügymenet közben...
-
oriic
HÁZIGAZDA
A hozzáértőktől kérdezném. Gmailnál valahogy be lehet állítani, hogy egy bizonyos mailről érkező üzeneteket külön csoportban, vagy fülön vagy akárhogy csak elkülönítve mutassa?
-
aizen92
addikt
Valahogy meg lehet oldani, hogy ne kérjen azonosítást külföldről?
-
Sziasztok!
Hol tudom felvenni a kapcsolatot a Google-val? Szükségem lenne fél évre visszamenőleg az aktivitási logomra.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
ha egy eszközről korábban már beléptem a fiókomba és utána többször sikertelenül próbálnak belépni erről az eszközről (rossz jelszót adnak meg) arról kapok értesítést?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #7212 üzenetére
Rájöttem. :-)
Amikor az Inboxban kijelölöm az éppen látható összes üzenetet a bal felső "Kijelölés" ikonnal, a már kijelölt üzenetek fölött megjelenik egy ehhez hasonló Gmail üzenet (link):
"Az összes (15) beszélgetés az oldalon ki van jelölve. Az összes (22 805) beszélgetés kijelölése a(z) „Beérkező levelek” keresésben?"
Ha erre rákattintok, minden még nem Archivált üzenetem kijelöltté válik.
Voilá. :-)
-
Oldman2
nagyúr
Próbáltam keresni az archívumban, láttam hogy többen is rákérdeztek hasonlóra, de egzakt megoldást nem találtam...
Évek óta használom a gmail-t, soha nem Archiváltam semmit, minden ott van az Inbox-ban.
Most viszont átállnék arra, hogy amit nem törlök és olvastam, azt Archiválom.
Viszont hogyan tudom az összes (huszonx ezer emailt) egyben kijelölni, hogy egyben Archiváljam? Vagy miként lehetne a problémámat más módon megoldani?
-
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Csináltam magamnak egy új gmail címet, sikeresen felvettem az androidos telóba, egyenlőre csak mint másodlagos, később elsődleges, majd egyedüli címnek. A kérdéseim a következők lennének.
- Mivel most mindkét címmel minden szinkronizálás be van kapcsolva, később, ha kitörlöm a régit, mindenem megmarad az újban? Alkalmazások, telefonszámok, esetleg levelek...
-A gmail kliens mutatja majd folyamatosan mindkettőt, vagy váltanom kell valahogy köztük?
-A kliens melyik címmel fog levelet küldeni?
-Amikor később törlöm a régit, mindenem megmarad a telefonon?
Köszi! -
EmberXY
veterán
válasz
Stonerice #7206 üzenetére
Ezt ugyanabban a fiókban nehéz lesz menedzselni, főleg, ha a felhasználók nem kommunikálnak egymással, nincs egyértelmű feladatkiosztás, csak ki-ki alapon ugyanazt a fiókot böngészik, legyen szó bármiről is.
Az egyedi kapcsolattartást nem értem, ha úgyis mindenki lát mindent, akkor miért lenne baj, ha mindenki fiókjában megjelenne az adott levél?
Vagy kell egy "főnök", aki kiosztja, hogy ki mit csináljon (szétdobálja a leveleket adott esetben a felhasználók között a saját fiókjukba), vagy kell egy alternatív kommunikációs csatorna, ahol kommunikálnak egymással, és mindenki leírja, hogy mivel kezdett el foglalkozni... Így hirtelen más ötletem nincs.
-
Stonerice
őstag
válasz
EmberXY #7205 üzenetére
A belépési információkat csak rövid ideig tárolja a gmail.
Egyébként csatolt fiókoknál szépen kiírta melyik e-mail címről léptek be, és mikor.Olvasott levél esetében azt történt , hogy valaki gondolom rákattintott a dolgozók közül, és érdekes módon elfelejtett szólni a levél tartalmáról. Mivel el volt olvasva, seni rá se bagózott, és komoly szankció lett az eredmény. -Ezért is szeretnék valamilyen megoldást ez ügyben.-
Több e-mailfiók és a szűrés nem jöhet szóba egyedi kapcsolattartás miatt.
-
EmberXY
veterán
válasz
Stonerice #7200 üzenetére
Ki mikor lépett be? - A webes felületen a belépési információkat meg lehet tekinteni, ha csak nem ugyanarról a gépről lépnek be többen, akkor az IP-k alapján el lehet különíteni, hogy honnan mikor léptek be...
Ki mit olvasott el? - Az olvasatlan levelek ki vannak emelve, szóval ami nincs elolvasva, az egyértelműen látszik a webes felületen.
Több jelszó egy fiókhoz? - Teljesen értelmetlen lenne, hiszen csökkenne a biztonság...
Összességében ugyanazt a fiókot többen használni szerintem nem jó megoldás, esetleg levelező klienssel meg lehet próbálni, vagy mindenkinek saját címet csinálni, és a közösről minden címre továbbítani ( már ha lehet többre is, ezt pontosan nem tudom), vagy valami levelezőlistát csinálni, esetleg Google Groups...
-
Stonerice
őstag
Összekapcsoltam 2 gmail fiókot, és az al-fiókról bejelentkezve elolvastam a fő-fiók egyik olvasatlan levelét. Ami eddig számomra hasznos lenne, de azt már nem jelzi vissza a fő fiók, hogy ki olvasta el a levelet, és mikor.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest