- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Linux kezdőknek
- Facebook és Messenger
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenyocsaba23
tag
válasz
Humbucker #28420 üzenetére
Én két dolgot tudok neked tanácsolni.
1: Ne ragaszkodj ahhoz, hogy zsír új cuccot vegyél.
2: HA szoba gitáros is vagy ne a belépő szintnél ragadj le. Pont erre jó a használt piac nem belépőszíntű cuccot olykor fele áron kifoghatsz. A katana bitang jó cucc még is megértem ha mást választazs én is héklis vagyok erre és az ízlésem is változik. Mindenképp arra buzdítanálak hogy használt cuccot vegyél ami nem belépőkategória. Ha mindenképp kombóban gondolkozol akkor vegyél valami line6-et pl gs-en van már fent 80ért spiderIII 150w rengeteg hangzás, a modellezző cuccok ezért jók, ha pedig megvan egy bizonyos hang ami tetszik akkor tudom ajánlani a fender fm212-t abból is rengeteg hangot lehet kihozni, és nem elhanyagolható tény hogy ezeken a cuccokon viszonylag könnyű túladni ha kinövöd/megunod. -
nikkel111
csendes tag
válasz
Humbucker #28420 üzenetére
Ha végképp nem vagy elégedett a katana hangjával ,egyébként a tone studiós patchek tényleg szarok , akkor két javaslat
1./ Használj multit ! Én az rp360-l is használom nagyon durva hangokat lehet kihozni belőle így ..
2./ Telepitsd az 1.02 patch-t !
tölsd le ezt KATANAFxFloorBoard_Setup.exehttps://sourceforge.net/projects/fxfloorboard/files/experimental/
vagy ha nagyon sok időd van ezt is
https://sourceforge.net/projects/fxfloorboard/files/GT-100FxFloorboard/
Eszméletlen hangokat lehet kihozni velük a katanából ... !
Ha metál vonalon nyomulsz privátban küldhetek néhány durva presetet is ...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest