-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bigrob #26585 üzenetére
Kapásból az első ilyen hozzászólásomban jeleztem zárójelben, milyen értelemben írom, amit írok. Ennek ellenére nem sikerült néhány embernek értelmezni. A témát nem én veszem elő újra és újra, jól megvagyok nélküle is, csak ez az állandó félreértelmezés zavaró. Bocsánat, de ezek után én nem érzem trollnak magam, én egy szóval nem írtam, hogy 400-as bpm-re pengetek 32-edeket. Hogy valaki ezt képzeli bele, azért hadd ne én legyek már a troll.
Eleve nem értem, az miért alap, hogy valaki 400-as bpm-re 32-edeket penget, mintha csak azt lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Opel topik
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest