Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
válasz
betyarr #2109 üzenetére
Na, kicsit nem voltam, látom, ejtetted a NG-ot. Amúgy én is a 14.0-t használom.
Csak egy tipp: NG-nél visszaállításkor vannak olyan paraméterek, amiket célszerű bejelölni: set partition active, restore MBR, restore orig. disk signature NG esetén. Gondolom, ezek (hasonló elnevezéssel) megvannak más programnál is. -
ANT
őstag
válasz
betyarr #2092 üzenetére
Pontosan úgy működik a Norton Ghost (is), ahogy "józan paraszti ésszel" megálmodtad. Mindkét menet (mentés és visszaállítás) egy varázsló futtatásával történik.
Nekem nem szúrt el semmit, minden úgy működött az "új" rendszeren, ahogyan előtte.
Eltérő méretű is lehet a két partíció (nálam 30 vs. 50GB volt), visszaállításnál támogatja az USB drive-okat is. (De talán ez más, hasonló programnak sem okoz gondot.) -
ANT
őstag
Uraim, majdnem sikerült besz@r@tnotok a Norton Ghost 14.0-val kapcsolatban (amiket itt olvastam róla!), de nekem mégis sikerült vele gond nélkül a rendszer visszaállítása másik vinyóra. Pedig volt mindenféle finomság: AHCI mód ON, ráadásul külső esatás házban lévő vinyóra toltam vissza a Vistát!
-
ANT
őstag
válasz
creed30 #1534 üzenetére
Az "At risk" az alapállapot, azér' sípol, mert nincs mentésed a partícióról. Tasks/One Time Backup alatt tudsz mentést csinálni, tetszőleges lemezre/partícióra.
A helyreállító lemez egy "Recovery disc" nevű ISO fájl, ami kb. 190 MB. Ezt kell kiírnod CD-re, amiről majdan bootolni tudsz. -
ANT
őstag
Norton Ghost-os restore esetén a lementett és az új (cél) partíció lehet eltérő méretű? Persze úgy, hogy azért ráférjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest