- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- Microsoft Excel topic
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 11
- eBay
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Sweet.tv - internetes TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
addikt
Norton Ghost-os restore esetén a lementett és az új (cél) partíció lehet eltérő méretű? Persze úgy, hogy azért ráférjen.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
válasz creed30 #1534 üzenetére
Az "At risk" az alapállapot, azér' sípol, mert nincs mentésed a partícióról. Tasks/One Time Backup alatt tudsz mentést csinálni, tetszőleges lemezre/partícióra.
A helyreállító lemez egy "Recovery disc" nevű ISO fájl, ami kb. 190 MB. Ezt kell kiírnod CD-re, amiről majdan bootolni tudsz.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
Uraim, majdnem sikerült besz@r@tnotok a Norton Ghost 14.0-val kapcsolatban (amiket itt olvastam róla!), de nekem mégis sikerült vele gond nélkül a rendszer visszaállítása másik vinyóra. Pedig volt mindenféle finomság: AHCI mód ON, ráadásul külső esatás házban lévő vinyóra toltam vissza a Vistát!
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
válasz betyarr #2092 üzenetére
Pontosan úgy működik a Norton Ghost (is), ahogy "józan paraszti ésszel" megálmodtad. Mindkét menet (mentés és visszaállítás) egy varázsló futtatásával történik.
Nekem nem szúrt el semmit, minden úgy működött az "új" rendszeren, ahogyan előtte.
Eltérő méretű is lehet a két partíció (nálam 30 vs. 50GB volt), visszaállításnál támogatja az USB drive-okat is. (De talán ez más, hasonló programnak sem okoz gondot.)''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
válasz betyarr #2109 üzenetére
Na, kicsit nem voltam, látom, ejtetted a NG-ot. Amúgy én is a 14.0-t használom.
Csak egy tipp: NG-nél visszaállításkor vannak olyan paraméterek, amiket célszerű bejelölni: set partition active, restore MBR, restore orig. disk signature NG esetén. Gondolom, ezek (hasonló elnevezéssel) megvannak más programnál is.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest